27 mei 2021

Verhoog efficiency, verbeter kwaliteit en verlaag kosten

Als productiebedrijf kijk je naar nieuwe methodes en oplossingen om de efficiency te vergroten, kwaliteit te verbeteren en de kosten omlaag te brengen. Met de koppeling van Exact Globe en vPlan bepaal je zelf welk overzicht je wilt gebruiken om inzicht te krijgen. Koppel resources, van medewerkers tot machines, aan de werkzaamheden. Benut de beschikbare resources optimaal en weet wat er is gebeurd, maar ook wat de toekomst gaat brengen.

In dit webinar laten we de voordelen van vPlan Software zien, zoals hoe verkoop- en productieorders automatisch opgehaald worden. Maar ook waarom vPlan Software uitermate geschikt is om te koppelen met Exact Globe. Uiteraard is er gelegenheid om direct vragen te stellen.

Wanneer

Dag: donderdag 27 mei
Tijd: 10:00 tot 11:00 uur
Plaats: remote via Go2Webinar


Ik wil mij aanmelden  

Via deze link word je doorgestuurd naar het inschrijfformulier van Go2Webinar

 

Praktische informatie

Go2Webinar: Nadat je bent ingeschreven voor het webinar krijg je een automatische bevestiging van Go2Webinar over je inschrijving, in deze mail vind je ook de link die je kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. Deze wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.

Het webinar wordt opgenomen. Mocht je op deze datum niet kunnen, schrijf je dan alsnog in om het webinar achteraf te ontvangen.