Door Advisie
8 minuten

Net zoals voorgaande jaren, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen. Op 18 & 19 januari 2017 kunt u ons vinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met Exact en onze partner Shopworks bieden wij u één e-commerce totaaloplossing.

Webshop Connector voor Magento 2

Tijdens de Webwinkel Vakdagen hoeft u eigenlijk maar langs één stand en dat is stand 106 van Advisie, Shopworks en Exact.

Advisie heeft namelijk als enige in Nederland een koppeling tussen Magento 2 & Exact. We hebben onze Webshop Connector koppeling voor Magento 2 bij een aantal Exact Globe klanten draaien. Tevens is onze Webshop Connector nu ook beschikbaar voor de e-commerce platformen Woocommerce en Prestashop
De koppeling is relatief makkelijk aan te passen voor andere e-commerce platformen dus heeft u geen MagentoWoocommerce of Prestashop? Aarzel dan niet om onze stand te bezoeken en te vragen naar de mogelijkheden.  

Connecting Solutions

Advisie is Exact Partner van het Jaar en al 35 jaar actief. Naast Exact bieden wij onze eigen ON TOP of Exact oplossingen. Onder de naam Connecting Solutions bieden wij u onder andere de Aflettermodule en Portal Builder.

Met de Advisie Aflettermodule lettert u in een aantal simpele stappen af. Nooit meer handmatig afletteren! En doordat u de module zelf installeert, betaalt u geen installatiekosten.

Trots zijn we ook op Portal Builder; een CMS-onafhankelijk platform dat op meerder websites en/of webshops inzetbaar is. Met Portal Builder communiceert u eenvoudiger met u klanten en medewerkers, hier heb ik eerder een blog over geschreven. 


Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen worden op 18 en 19 januari 2017 georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. In één of twee dagen kunt u kennis op het gebied van e-commerce verbreden en u laten voorlichten door e-commerce leveranciers en ervaringsdeskundigen. Ook zijn er ruim 200 inspirerende sessies van sprekers uit binnen-en buitenland. Meer informatie over de beurs, de openingstijden en locatie vind u hier.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.