Door Advisie
4 minuten

Advisie is vandaag door Exact feestelijk genomineerd voor de Marketing Project of the Year Award 2017. Petra Vunderink, marketing & communications manager bij Exact, en Gabrielle van der Sluijs, Sr. marketing communication specialist, overhandigden namens Exact de nominatie op het hoofdkantoor van Advisie te Eemnes.

De Marketing Project Award wordt uitgereikt aan Exact-partners die bijzondere prestaties leveren op het gebied van marketing en sales, zowel financieel als creatief. En dat alles natuurlijk om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bereiken en van dienst te zijn.

Advisie is genomineerd voor de campagne ‘Klaar voor de Toekomst: vandaag succesvol ondernemen met de software van morgen’. Het motto van deze campagne komt terug in meerdere uitingen, maar ook tijdens evenementen als AdVIP, Exact Live en de Webwinkelvakdagen.

Advisie stelt vragen, confronteert en adviseert en wil de reputatie als ‘vertrouwd en innovatief adviseur’ verder uitbouwen door marktontwikkelingen en economische feiten te verwerken in haar campagnes. Zo blijven wij als meervoudig ‘Partner van het Jaar’-winnaar relevant én concurrerend.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.