Door Advisie
6 minuten

Al eerder blikten we terug op Exact Live, welke 9 november j.l. werd georganiseerd in de jaarbeurs Utrecht. Een dag eerder, op dinsdag 8 november werden ’s avonds tijdens het Exact Connect Event de genomineerden bekend gemaakt voor de International Value Added Resellers (VAR). Dit is de onderscheiding voor de best presterende internationale partner van Exact.

Wij zijn ontzettend trots dat we genomineerd zijn voor deze prijs! Als partner van Exact onderscheiden wij ons het met aanbieden van dienstverlening ON TOP of Exact. Met onze branchespecifieke software spelen wij in op de diverse behoefte van onze klanten. We begeleiden onze klanten bij de inrichting van de software en trainen de gebruikers. Daarnaast ontwikkelen we diverse tools die integreren met Exact Globe onder de naam Advisie Solutions. Ons platform Connecting Solutions ontwikkelt oplossingen voor Exact Online. 

Helaas hebben wij dit jaar de nominatie niet verzilverd maar we feliciteren de Belgische partner ESC met het winnen van de International VAR of The Year.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.