Terug naar overzicht

Advisie is er klaar voor!

Welkom op ons eerste blog. 

Blog zorg

Advisie als kennis adviseur

Je kent ons al als gecertificeerd leverancier van innovatieve software. Voor vijf branches (educatie, zorg, dienstverlening, productie en de groothandel) leveren wij software die jouw organisatie ontzorgt. We houden wettelijke wijzigingen nauwlettend bij. En onze mensen zitten veel bij zorgverleners. Hierdoor weten we wat er speelt en waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we je een passende innovatieve oplossing bieden. Onze ervaringen willen we graag met je delen. Dat is de reden dat we starten met een zorgblog. Laat je informeren en lees onze blogs!

Zorgblogs

Er verandert veel in de langdurige zorg. Een deel van de AWBZ wordt ondergebracht in de Wmo. Wat zijn de effecten van deze maatregel? En hoe zorg je dat deze zaken worden meegenomen in je administratie? Niet alleen wettelijke regelingen zijn verwerkt in onze software. Ook bedrijfsprocessen zijn zo met elkaar geïntegreerd dat deze optimaal samenwerken. Dit voorkomt overbodige handelingen waardoor je slimmer kunt werken. Juist omdat er in de zorg zoveel verandert, hebben we besloten om te starten met een ‘zorgblog’. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en knelpunten. Hopelijk kun je handvatten vinden in onze blogs.

Dit is Wim!

Wim van Twillert is kennis AdViseur bij Advisie Business Solutions. Hij is bijna 20 jaar actief in de ICT. Bij Advisie is hij verantwoordelijk voor de advisering  van de juiste ICT-oplossing in de productie- en de zorgbranche. Het gaat hierbij om de optimalisering en digitalisering van financiële en logistieke processen.Dit in de ruimste zin van het woord. Een vertrouwde en innovatieve houding staat hierbij voorop!Wim van Twillert

Wim van Twillert
Terug naar overzicht