Terug naar overzicht

Advisie presenteert nieuwe huisstijl en website

Advisie is een IT en consultancybedrijf dat naast een Exact Gold Partnership ook eigen software Logo Advisieoplossingen en maatwerk ontwikkelt. Dit jaar viert Advisie haar 35-jarig bestaan. Begin 2014 is Advisie gestart met het herrijken van de visie en missie. Reden voor Advisie om te kijken of hun identiteit nog past bij de huisstijl. Advisie is trots op de stappen die zijn gemaakt om tot een nieuwe huisstijl te komen waarin zowel het innovatieve als het vertrouwde karakter zijn vertegenwoordigd. Een geheel nieuw ontwerp in de vertrouwde Advisie kleuren.

Nieuwe website

Nadat in het tweede kwartaal van dit jaar het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl intern zijn geïntroduceerd, is er afgelopen tijd hard gewerkt aan de nieuwe website. Met specialistische IT-kennis van de branches; zorg, onderwijs, dienstverlening, groothandel en productie was de conclusie dat dit meer zichtbaar moet worden op de website. Op deze manier hoopt Advisie haar prospects en klanten nóg beter te kunnen adviseren en faciliteren bij de inzet van betrouwbare en innovatieve software. Vanaf vandaag kunnen bezoekers van de Advisie website, www.advisie.nl, de nieuwe frisse, maar toch vertrouwde huisstijl zien op de vernieuwde website. Op de website is naast de software oplossingen ook veel branche specifieke IT informatie te vinden. In bovengenoemde branche is Advisie goed vertegenwoordigd en zijn referenten en hun ervaringen terug te vinden.

Meer over Advisie

In 35 jaar is Advisie uitgegroeid tot een innovatief IT- en consultancy bedrijf. Zij adviseert bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel- en productie branche over de automatisering van de financiële- en andere primaire processen. Naast advies en implementatie van business software ontwikkelt de developmentafdeling ook haar eigen oplossingen en klantspecifiek maatwerk dat naadloos aansluit op Exact Software.


Advisie is gecertificeerd Exact Gold Partner en verkozen tot Exact Partner van het Jaar. Deze certificering geeft bedrijven de garantie zaken te doen met een betrouwbare Exact partner die naast advies en software implementatie ook zelf support levert. Met de mix van vijf elementen: branchekennis, innovatieve oplossingen, servicegerichte werkwijze, eigen Advisie Solutions en een eigen Servicedesk is Advisie uniek in haar dienstverlening.

Lisette Martens
Terug naar overzicht