Door Advisie
6 minuten

Op dinsdag 3 oktober organiseerde Advisie wederom ADVIP, hét kennisevenement voor u en uw branche. Vanuit de Amsterdam Arena maakten onze opdrachtgevers kennis met interessante sprekers en vele succesverhalen. Uiteraard was er ook tijd voor een uitgebreide rondleiding op deze prachtige locatie. Bekijk hieronder een impressie van deze onderhoudende en leerzame netwerkdag.

Automatiseer repeterende handelingen

Diverse sprekers gaven presentaties over relevante vraagstukken in automatisering. Zo werden thema’s als ‘Winst met Automatisering’ uitvoerig besproken. Door repeterende handmatige handelingen zo veel mogelijk te automatiseren, kan men tijd besparen en mensen inzetten op plekken waar ze echt nog verschil kunnen maken.

Procurement voor Amsterdam Arena: grip op verplichtingen

Speciaal door onze klant, de Amsterdam Arena, werd inzicht gegeven in het procurementproces. Het registreren van contracten en het digitaal verwerken van inkoopfacturen met de procurement oplossing zorgen voor grip op verplichtingen bij Amsterdam Arena. Door het stroomlijnen van procurementprocessen is het volkomen inzichtelijk welke verplichtingen er zijn aangegaan en verloopt het hele proces van bestellen tot betalen optimaal.

Van uren tot facturen

Tijdens de lezing ‘Ultiem proces van uren tot facturen’ werd getoond hoe Exact Synergy het aantal handelingen zoveel mogelijk kan terugdringen.  Het primaire doel van elke organisatie is klanten bedienen. Het schrijven van uren voor deze dienstverlening en het verwerken tot aan de factuur, lijkt bijzaak maar dit is wel van belang voor continuïteit. Onnodige handelingen in dit proces kunnen vaak gemakkelijk geautomatiseerd worden.

De goedbezochte klantendag werd afgesloten met leerzame één-op-één consultancy sessies.

Heeft u ADVIP gemist? 

In het voorjaar van 2018 is de volgende editie. We houden u graag op de hoogte via de website en onze nieuwsbrieven.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.