Door Advisie
6 minuten

Voor de tweede keer op rij zijn wij uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar tijdens het jaarlijkse Partner Award-event. Gisteravond in de Fokker Terminal in Den Haag bedankte Exact al haar partners voor alle inspanningen van het afgelopen jaar. Als hoogtepunt van de avond ontvingen wij uit handen van Paul Ramakers, Managing Director bij Exact, dé Exact ‘Partner van het Jaar Award’.

We zijn super trots dat we deze prijs opnieuw in ontvangst mochten nemen. Het is een kroon op ons werk! De Advisie-strategie om de markt in verticals te benaderen blijkt heel succesvol. Daarbij hebben ons specialisme om software add-on’s te ontwikkelen en onze gespecialiseerde dienstverlening wederom voor een gezonde groei gezorgd. Uiteindelijk zijn de verticale marktbenadering en de goede samenwerking tussen sales en marketing van Advisie en Exact de basis van ons succes!

Wij feliciteren ook vier andere Exact partners voor het in de wacht slepen van een award. Bijzen&Dekker ging ervandoor met de Customer Loyalty Award. Project of the Year Award viel in handen van The Computer Company. A.B. Software & Consultancy B.V. is verkozen tot New Business-partner van het jaar. Tenslotte wist Accept Email de Innovation Award te bemachtigen.

Het Advisie team dat de Exact Partner van het Jaar uitreiking in ontvangst neemt.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.