Door Advisie
8 minuten

Het einde van het jaar is weer in zicht. Dit betekent voor gebruikers van Exact Globe Salaris dat u vóór de eerste verloning van januari de eindejaarsupdate dient uit te voeren. Hierin zijn de nieuwe rekenregels, wijzigingen in de wetgeving en pensioenfondsen voor 2018 verwerkt. De datum waarop de jaarlijkse update kan worden uitgevoerd is afhankelijk van de CAO die op uw organisatie van toepassing is. De nieuwe product updates 415 en 260 worden in fases beschikbaar gemaakt. Vanaf 18 december 2017 kan de eerste groep klanten deze nieuwe product update(s) downloaden. 

Exact Software stelt de salarisupdate beschikbaar in de laatste servicepacks van PU414 en PU415. Indien u gebruik maakt van een lagere versie, betekent dit dat u uw versie tenminste moet updaten naar PU414. Servicepack 414 is reeds beschikbaar.

Twee handen typend op een laptop aan het werk met de Exact Globe eindejaarsverwerking
Maatwerk of andere software pakketten gekoppeld aan Globe

Afhankelijk van de complexiteit van uw omgeving, is het verstandig tijdig PU414 te (laten) installeren. Zeker als u werkt met andere gekoppelde software of maatwerk, adviseren wij u niet te lang te wachten met de installatie en het testen van PU414. Zo hoeft u in januari alleen de nieuwste servicepack nog te installeren. 

U kunt er ook voor kiezen de update door Advisie te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u contact opnemen met Ronald Everts.


Maatwerk ontwikkelt door Exact wordt door Exact aangepast. Hiervoor dient u contact opnemen met Exact Software.