Door Advisie
6 minuten

Advisie is op woensdag 15 november a.s. prominent aanwezig tijdens Exact Live in de Jaarbeurs Utrecht met een partnersessie en een kennissessie. 

Vanaf 13.00 uur presenteert senior consultant Anthony Dorlandt in Dome 12 de sessie ‘Meer groei door succesvolle e-fulfilment | Advisie Solutions on top of Exact’.

Senior Consultant Anthony Dorlandt van Advisie maakt trends in technologie concreet. Hij laat u in één sessie zien hoe u een perfect e-fulfilmentproces inricht, ongeacht in welke fase van online ondernemen u zit. Met Exact als basis en de innovatieve Advisie Solutions kunt u uw e-commerce processen nóg beter inrichten. De trends komen aan bod naast onderwerpen als volledige integratie met webshops, beheer van goederenstromen en optimale customer service. Tomorrow’s Tech Today!

Vanaf 14.30 is het de beurt aan Business Unit Manager Educatie Advisie Teun van Essen. Onder de titel ‘Klaar voor de toekomst: dé software totaaloplossingen voor het onderwijs’ neemt Van Essen duidelijk met welke administratieve uitdagingen het onderwijs heeft te maken, zoals:

- het  innen van (college-) gelden,
- het bijhouden van aangegane verplichtingen,
- een goedlopend inkoopproces,
- het doorrekenen van verschillende financiële- en demografische scenario’s of
- het registreren én verantwoorden van subsidiegelden

Advisie en Exact presenteren aan de hand van concrete klantvoorbeelden dé software totaaloplossingen voor onderwijsinstellingen die klaar zijn voor de toekomst.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.