Door Advisie
4 minuten

Begin dit jaar hebben we een opdracht gekregen van VVV Nederland, marktleider op het gebied van cadeaubonnen- en kaarten, voor de inventarisatie van alle processen rondom het verkopen en leveren van papieren cadeaubonnen en Giftcards.

VVV Nederland heeft voor de processen rondom de producten van VVV Business BV (cadeaukaarten Giftcards) een uitgebreid landschap van applicaties en onderlinge interfaces. De belangrijkste doelstelling van het project was vereenvoudiging van deze processen én het systeemlandschap ter ondersteuning van deze processen om zo in de toekomst gemakkelijker aanpassingen en uitbreidingen door te kunnen voeren. Daarnaast wil VVV Nederland graag meer controle over het proces door de basis onder te brengen in systemen in eigen beheer in plaats van in systemen van derde partijen.

Advisie heeft hieraan een bijdrage kunnen leveren met behulp van o.a. onze Webshop Connector, de factuurhistorie module alsmede een stuk maatwerk dat onze Custom Solutions afdeling heeft gebouwd.


VVV Nederland is zeer te spreken over Advisie. De kwaliteit, flexibiliteit en daadkracht zijn meermalen genoemd als opvallend positieve punten. 

Advisie is trots op deze nieuwe samenwerking met VVV Nederland! VVV Nederland is al meer dan 40 jaar de betrouwbaarste uitgever van cadeaubonnen in Nederland. Met ruim 24.000 acceptanten is de VVV cadeaubon de meest geaccepteerde cadeaubon van Nederland.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.