Door Dieuwke van Bekkum
8 minuten

Computerplan blijft als vertrouwd en sterk label bestaan. 

ComputerPlan B.V. te Delft en Advisie Business Solutions B.V. te Eemnes zijn toonaangevende partners voor Exact. De Exact activiteiten van ComputerPlan gaan voortaan verder onder de handelsnaam Advisie Delft. Hiermee wordt de synergie van oplossingen en kennisdeling verder doorgevoerd binnen de verschillende labels van de Advisie Groep.

ComputerPlan blijft als vertrouwd en sterk label bestaan met de focus op Managed Services en Microsoft oplossingen. De komende jaren gaat de aandacht uit naar het verder uitbouwen van de integratie tussen de platformen van Exact en Microsoft.

De kracht van beide ondernemingen in het leveren van branchespecifieke IT oplossingen krijgt met deze verandering nog meer focus.

 


Mark de Waard
: “De naam Advisie Delft is een logische stap in de verdere uitbouw van onze Exact propositie. Door de integratie van onze Exact activiteiten kunnen wij nieuwe en bestaande klanten nog beter van dienst zijn.”

 

Léon Sigo: “Met de Microsoft oplossingen vanuit ComputerPlan zijn wij in staat nog beter in te spelen op de marktontwikkelingen voor onze klanten. ComputerPlan biedt toegevoegde waarde door inzet van het MS Azure Cloud-platform, de MS 365 suite en business intelligence-oplossingen.”