Door Advisie
8 minuten

Op woensdag 24 en donderdag 25 januari is Advisie weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs, Utrecht. De Webwinkel Vakdagen is het grootste e-commerce event van de Benelux en hier vind je inspirerende sprekers en exposanten op het gebied van e-commerce. Dus wil jij succesvol online ondernemen, laat je dan informeren en inspireren tijdens de Webwinkel Vakdagen 2018!

Connect met Exact

Omdat de Webwinkel Vakdagen vlak voor Valentijnsdag zijn, staat onze stand helemaal in het thema van de dag van de liefde. Niet voor niets is onze slogan dan ook; Connect met Exact! 

Graag nodig ik je uit om de Advisie stand te bezoeken. Bij ons kan je in Connect Corner een speeddate doen met een van onze consultants en hem het hemd van het lijft vragen met al je e-commerce vraagstukken. 

Hulp nodig bij vraagstukken rondom: GDPR, WMS, Exact of Magento?

Je kent ons al van onze koppelingen met Exact en Magento, Prestashop, WooCommerce en Shopware maar wij bieden nog veel meer oplossingen. Niet voor niets zijn we al 35 jaar trotse partner van Exact met kennis en eigen producten voor onder andere de groothandel. 

Zit je bijvoorbeeld met je handen in het haar vanwege de GDPR wetgeving die in mei 2018 van kracht is? Wij kunnen je helpen! Informeer hiervoor bij onze stand naar de mogelijkheden van Portal Builder

Koppeling tussen Exact en Shopware

Iedereen kent de e-commerce platformen Magento, WooCommerce of Prestashop wel maar Shopware is nog relatief onbekend in Nederland. Daar gaat verandering in komen! In Duitsland heeft dit populaire e-commerce platform Magento namelijk allang van de nummer 1 positie gestoten en dat is niet voor niets. Wij zijn hier direct op ingesprongen en hebben een Webshop Connector ontwikkelt die kan koppelen tussen Exact en Shopware. Uiteraard vertellen we je hier op onze stand meer over.

Connect met Advisie

Connect met Exact en Advisie tijdens de Webwinkel Vakdagen.

Zie ik je de 24e of de 25e op onze stand?

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.