Door Jet van der Wal
5 minuten

Klaar voor de toekomst 

De wereld is veranderd. Met hoogstwaarschijnlijk impact op de manier waarop u werkt. Uw bedrijfsvoering is afgestemd op de ontwikkelingen en uw software is meegegroeid. Werkt iedereen thuis? Of is uw organisatie doorgegaan? 
 
Wat u ook heeft moeten doen, het is nu tijd voor de volgende stap. Uw nieuwe werkvorm wordt uw dagelijkse werkvorm. Een toekomst waarbij u zich kunt richten op uw klanten, dat wat écht belangrijk is. Voor deze focus heeft u de juiste informatie nodig. Het juiste inzicht vanuit uw data.  Actuele data helpen u bij de uitdagingen van vandaag en uw ambities van morgen.  We hebben een aantal onderwerpen uitgelicht op onze campagne pagina 'Data van nu. Omzet van Morgen.'  die interessant voor u kunnen zijn. 

Rapportagetools vergelijken 

We hebben een Whitepaper ontwikkeld waarin we de beste rapportage- en dashboardtools voor het MKB vergelijken. Lees wat de voordelen zijn van Excel, Crystal Reports, Microsoft SQL Reporting Services, Sumatra, Exact Insights, Qlik, Tableau Business Intelligence en Microsoft Power BI. Wij geloven in de kracht van business en operational intelligence. In dit document helpen wij u de juiste tool te vinden die het beste aansluit bij uw bedrijfsprocessen. Waar heeft u de meeste behoefte aan?

Uw branche. Onze kennis.

Werkt u in de branches groothandel of dienstverlening, laat u dan inspireren met tips en trends in onze whitepapers ‘Toegevoegde waarde in de zakelijke dienstverlening’ en ‘Klaar voor de toekomst’.  

Slimmer samenwerken 

Uiteindelijk wilt u met uw data en verkregen informatie stappen maken. Stappen naar de toekomst. Deze stappen zet u het snelst als u slim samenwerkt. Met uw collega’s, leveranciers en boven alles met uw klanten. Slim en efficiënt samenwerken brengt u nog meer snelheid in uw bedrijfsprocessen. Dit levert tijdswinst op, waardoor u meer met uw core business bezig kunt zijn. In ons thema ‘Slimmer samenwerken’ willen wij u inspireren het meest uit uw samenwerking te halen.  
 
Met deze verschillende thema's bieden wij u informatie en handvatten om in deze tijd de juiste keuzes te kunnen maken. Om met de juiste data verder te kijken en te focussen op de belangrijke zaken. Uw klanten. Uw toekomst. 

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen de volgende stap te zetten? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.