Door Jet van der Wal
8 minuten

De huidige Covid-19 maatregelen treffen iedereen. De manier waarop u gewend bent te werken is in korte tijd veranderdMisschien levert u producten aan de horeca en staat dat plotseling stil? Of uw voorraadbeheer is net gemigreerd naar een centraal registratiesysteem maar u was nog niet online met uw webshop? U werkt met Exact Globe en u wilt een webshop starten, maar u wilt vooral snel van start? Wij kunnen u helpen, en wel snel! Bent u klaar voor de volgende online stap?

De eerste stap of het totaalpakket 

Er zijn veel mogelijkheden. Mogelijkheden voor uw webshop, maar ook voor de integratie met uw ERP systeem. Als u een stap zet wilt u natuurlijk wel de juiste stap zetten. Met de volgende oplossingen kunnen wij u een totaalpakket bieden om uw e-commerce stap te optimaliseren en in te richten. 

Netwerk van partners 

Er zijn diverse platformen om snel een webshop te starten. We beschikken over een netwerk aan gespecialiseerde partners die u snel aan een juiste webshop kunnen helpen zoals BlueBirdDay, Shopworks en WeProvide. Zodra de orders binnenkomen is hetnaast creëren van happy customers die ook terugkomeneen uitdaging om dit administratief af te handelen. Gebruikt u al Exact Globe voor uw administratie en backoffice, dan kunnen wij u helpen met handige tools om uw proces te optimaliseren.  

Webshop Connector:   

De WebshopConnector van Advisie kan uw Exact Globe administratie koppelen aan verschillende Webshops zoals Magento en Shopware. Of u nu kiest voor een B2B of een B2C shop, de Webshop Connector biedt u een volledige integratie met uw webshop. De Webshop Connector van Advisie is een standaard koppeling met een inrichting op maat. U bepaalt dus zelf wat u wilt uitwisselen met uw webshop. Dit zorgt voor minder handmatige handelingen en fouten, dus gelukkige medewerkers en klanten!  

Aflettermodule:   

Wanneer u producten verkoopt via een webshop en betalingen worden gedaan via een PSP als bijvoorbeeld Buckaroo, MultisafePay of Mollie, dan is de Aflettermoduleeen echte MUST. Met de Aflettermodule van Advisie bent u in staat om openstaande posten in uw administratie eenvoudig af te letteren. Dit bespaart veel tijd!   

Portal builder: 

Met Portal builder kunt u onder andere orders en facturen uit uw Exact Globe zichtbaar maken in uw webshop. Ook orders en facturen uit het verleden kunnen inzichtelijk worden gemaakt en deze kunnen eventueel ter download (pdf) worden aangeboden.  Ook bent u in staat om RMA’s te registreren in uw webshop en af te handelen in uw Exact Synergy omgeving.  


Voor een advies op maat of meer informatie over bovenstaande mogelijkheden kunt u contact opnemen met Samanta Pijl. Wilt u helemaal snel schakelen en actie ondernemen, dan kunt u na overleg met Samanta meteen een half uur telefonisch consult inplannen. Dit maakt uw plan direct concreet.