Door Advisie
5 minuten

De herfst vol innovaties in Exact Software

In deze release voert Exact de nieuwste innovaties door in Exact Software. Lees over de volgende onderwerpen in ons blog:


Exact Globe+


Nu beschikbaar in 64-bits versie

Exact Globe+ is gebouwd op compleet nieuwe technologie. Dit maakt het mogelijk om de volgende technologische stappen te zetten. Eén daarvan is dat Exact Globe+ nu ook als 64-bit applicatie beschikbaar is. Dit komt de schaalbaarheid van de oplossing verder ten goede. Daarnaast zal de snelheid bij een import of bij het verwerken van grote hoeveelheden data verder toenemen. Ook levert 64-bit een beter geheugen-management op, wat leidt tot een nog stabielere oplossing. Met deze en andere technologische innovaties, is je organisatie, met Exact Globe+, klaar voor de toekomst!

Vernieuwde e-mailengine

Exact Globe+ is uitgerust met een vernieuwde e-mail engine. Deze is onder de motorkap vernieuwd en recent hebben veel gevraagde functies doorgevoerd. Zo bieden we nu naast het e-mailen van het document, ook de optie om direct bijlagen toe te voegen. Ook kun je verzamelfacturen in één e-mail i.p.v. in aparte e-mails versturen. Met deze en meer vernieuwingen in Exact Globe+ komen we tegemoet aan veel gehoorde klantwensen!

Pas aan naar jouw wensen

Aan Exact Globe+ is een nieuwe en moderne User Interface toegevoegd. Deze innoveren we verder. Zo geven we in deze release onze gebruikers nog meer opties om de ervaring aan te passen zoals zij dat willen. Het is mogelijk om de rijhoogte van je invoerregels aan te passen. Hierdoor kun je meer informatie tegelijk op je scherm tonen. En heb je sneller overzicht van wat er moet gebeuren. Ook is het contrast vergroot en hebben we gekozen voor een nog beter leesbaar lettertype. Tenslotte wordt de menustructuur compacter weergegeven. Dit is prettig voor organisaties die veel opties in hun Exact Globe+ menu hebben. Je hebt direct overzicht en voorkomt scrollen naar het juist menu.

Exact Globe + Logistiek: uitgebreid WMS-pick advies

In Exact Globe+ WMS zijn extra regels toegevoegd om te bepalen wanneer goederen vanaf de picklocatie gepickt moeten worden en wanneer vanuit de bulklocatie. Wil een klant een grote hoeveelheid, dan is het namelijk slimmer om volle pallets te pakken, rechtstreeks vanuit de bulklocatie. In Exact WMS kan je aangeven vanaf welk aantal (b.v. doos of pallet) de orderpicker naar de bulklocatie gestuurd wordt. Nu kan je ook een drempelwaarde voor het SKU-aantal instellen. Zo lopen je Orderpickers geen onnodige kilometers in het magazijn. En verhoog je het aantal orders dat iemand op een dag kan oppakken. Dit bespaart je tijd en scheelt in de kosten!

 

Exact Financials


Rente in herinneringen

Met deze release is de mogelijkheid toegevoegd om in een betalingsherinnering rente te berekenen en te boeken. Wanneer de betalingstermijn van een openstaande post van een debiteur is overschreden kunnen de aanmaningskosten worden berekend, toegevoegd worden aan de openstaande post en vermeld worden op de betalingsherinnering.

Geldige datum voor kostenplaatsen

Vanaf nu is het mogelijk om in het onderhoud van kostenplaatsen een geldige datum vast te leggen. Bij iedere actie in de diverse modules zoals invoeren, verwerken en importeren wordt de datum gecontroleerd. Wanneer er geen datum gedefinieerd is mag de kostenplaats altijd gebruikt worden. Als de verwerking van een boeking buiten de geldige datumreeks valt, kan deze boeking niet worden verwerkt.

Sorteervolgorde in verslagen

Met de nieuwste versie van Exact Financials kan een verslag oplopend en aflopend gesorteerd worden. De velden die op het tabblad criteria van verslagen gedefinieerd zijn bij groeperen en sorteren worden standaard oplopend getoond. Middels de rechtermuisknop kan de volgorde van tonen ook aflopend ingesteld worden.

 

Exact Synergy


Handtekeningveld toevoegd aan verzoeken

Je kunt vanaf nu een handtekeningveld toevoegen aan een verzoek zowel in Exact Synergy als in de Exact Synergy app. Veel gebruikers vroegen hierom bijvoorbeeld als bewijs van levering van verleende diensten of bewijs van verplaatsing van waardevolle voorwerpen. Gebruikers met de juiste rechten kunnen het handtekeningveld toevoegen aan en configureren in het verzoektype.

Emojis in Exact Synergy tijdlijn

Vanaf deze release is het mogelijk om emoji’s en gemakkelijk links toe te voegen aan berichten en commentaren in de Exact Synergy timeline. Dat maakt samenwerken nog leuker en geeft gebruikers de mogelijkheid om emoties in Synergy beter uit te drukken. Ook links worden klikbaar weergegeven zodat lezers sneller naar de webpaginas kunnen navigeren.

 

Exact SRXP


Verbeterde koppeling met Exact Globe+

Tot nu toe werden declaraties van Exact SRXP naar Exact Globe+ uitgewisseld middels een bestandsoverdracht. In de nieuwste versie van Exact SRXP is er een verbetering doorgevoerd waardoor dit te automatiseren is via ELIS. Deze koppeling voorziet ook in de uitwisseling van de declaratie afbeeldingen, zodat je dit ook in Exact Globe+ kunt inzien.

 

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.

Meer inspiratie ontvangen?

Leuk dat je ons blog hebt gelezen! Als je geïnspireerd bent en graag in de toekomst meer van ons wilt ontdekken, waarom dan niet vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief? Zo krijg je elk kwartaal het nieuwste en meest boeiende nieuws rechtstreeks in je inbox!