Door Advisie
5 minuten

Ontdek de verschillen tussen Globe en Exact Online Premium

In het uitgestrekte landschap van zakelijke softwareoplossingen zijn zowel Exact Online Premium als Exact Globe oplossingen die voor jou en je organisatie het verschil kunnen maken. De zoektocht naar de juiste softwareoplossing is cruciaal is voor elke organisatie. Maar wat onderscheidt hen van elkaar? In dit blog delen we vanuit onze ervaring en kennis de verschillen tussen deze pakketten om jou te helpen bij het kiezen van de best oplossing.


Exact Globe: efficiëntie geïntegreerd in elk detail

Exact Globe biedt de zekerheid voor een solide basis in financiële en ERP-oplossingen. Waarom zou je moeten kiezen voor Exact Globe? Omdat het draait om inzicht, snelheid en efficiëntie. Hiermee integreer je moeiteloos processen, verminder je handelingen en houd je altijd actuele informatie binnen handbereik.

Efficiëntie als sleutel tot succes:
Alle data wordt eenmalig vastgelegd doordat iedereen binnen één centrale informatiebron werkt, zo beschikt iedereen over dezelfde actuele informatie.

Compleet pakket:
Exact Globe is de basis die kan worden aangevuld. Met de modules voor Financieel, Logistiek, Productie, Project, WMS, Salaris, Internationaal en Service Management maak je de software passend voor jouw organisatie.

Wereldwijde implementatie:
Exact Globe is naast Nederland beschikbaar in meer talen en in meer dan veertig landen, waardoor rekening wordt gehouden met internationale taal, wet- en regelgeving.

Exact Globe in de Cloud:
Installeer Exact Globe op een eigen omgeving of in de Advisie Business Cloud (Azure platform). Met de Advisie Business Cloud is Exact Globe altijd en overal online beschikbaar en heb je geen eigen hardware-stress.

 

Exact Online Premium: grenzeloze connectiviteit en automatisering

 

De andere keuze is Exact Online Premium (EOLP). EOLP huur je voor een vast bedrag per maand en neem je af als een service, waardoor je geen eigen systeembeheer meer nodig hebt. Breng je online boekhouding naar een hoger niveau met de connectiviteit, procesautomatisering en performance van Exact Online Premium. Advisie is als officieel Exact implementatiepartner in de wereld van EOLP en alle integratie- en koppelingsmogelijkheden.

Optimalisatie voor groei:
Exact Online Premium biedt extra geheugen, connectiemogelijkheden en functionaliteiten voor groeiende organisaties met complexere processen.

Standaard Power BI:
Met Exact Online Premium heb je toegang tot een standaard Power BI dashboard waarmee je inzicht krijgt in jouw bedrijfsprocessen.

Business process automation:
Automatiseer simpele en repetitieve processen binnen Exact Online Premium, waardoor jij je kunt richten op wat écht belangrijk is.

 

Waarom kiezen voor Advisie als implementatie partner?

Als jouw doel is om jouw bedrijf te laten groeien en innoveren, dan is de keuze voor Advisie als partner van onschatbare waarde voor de toekomst. Wij bieden niet alleen expertise in zowel Exact Globe als Exact Online Premium, maar we hebben vooral de kennis om jouw implementatie naadloos te laten verlopen, ongeacht welk platform je kiest.

Met andere woorden of je nu de kracht en efficiëntie van Exact Globe nodig hebt of de flexibele mogelijkheden van Exact Online Premium, wij ondersteunen jou en je collega’s graag. Neem vrijblijvend contact op voor een advies en oplossing die bij jouw wensen past.

Een keer vrijblijvend sparren?

Wil je een keer van gedachte wisselen over de verschillen en/of een Quickscan laten uitvoeren? Dan is Felix diegene die je moet hebben. Hij is enthousiast en weet precies welke mogelijkheden er zijn of wie er nog meer kan aanhaken bij dat gesprek om een juiste oplossing voor jou en je organisatie te vinden. 

 

De verschillen tussen Online Premium en Globe nog een keer nalezen?

Heb je behoefte om eerst nog een rustig alle verschillen in één overzicht te zien en wellicht te delen met een collega? Maak dan gebruik van onze verschillenlijst. Dat zijn 2 pagina's met de verschillen naast elkaar, die je geheel vrijblijvend kunt aanvragen. 

Meer inspiratie ontvangen?

Leuk dat je ons blog hebt gelezen! Als je geïnspireerd bent en graag in de toekomst meer van ons wilt ontdekken, waarom dan niet vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief? Zo krijg je elk kwartaal het nieuwste en meest boeiende nieuws rechtstreeks in je inbox!