Door Advisie
3 minuten

Advisie grote winnaar tijdens eerste online editie van de Exact Partner van het Jaar Awards

Softwareleverancier Exact heeft tijdens de 32ste editie van het jaarlijkse Partner van het Jaar event Advisie bekroond als Exact Partner van het jaar. Advisie won daarnaast ook de Focus Solutions Award, de New Business Award en de Sales of the Year Award met Samanta Pijl, Senior Accountmanager. In tegenstelling tot voorgaande jaren vond de uitreiking voor het eerst volledig digitaal plaats.

 

Partner van het jaar Award

Advisie scoort voor de Exact Partner van het Jaar Award hoog op onder meer klantloyaliteit, kennis, focussen op het centraal zetten van klanten en totale omzet. Om deze redenen mag Advisie zich een jaar lang de beste allrounder in het partnerkanaal van Exact noemen. “De constante focus op groei, de grote mate van klantloyaliteit en de bijbehorende expertise zorgen ervoor dat Advisie dit jaar in meerdere categorieën de terechte winnaar is”, vertelt Paul Ramakers, COO bij Exact.

 

Focus Solutions Award

Dit jaar werd de Focus Solutions Award voor het eerst uitgereikt aan Advisie. Advisie  heeft op alle vlakken de Focus Solutions aandacht gegeven. Zo zijn er meerdere sales en consultants gecertificeerd, is er een co-marketingcampagne succesvol uitgerold en zijn de eerste  commerciële  successen gerealiseerd met zowel Payroll+ als  Purchase to Pay, een  tweetal  van  Exact’s  Focus Solutions.

 

Heugelijk moment in uitdagende tijden

Het winnen van deze 4 prachtige prijzen maakt Mark de Waard, algemeen directeur van Advisie, erg trots. “De strategie om echt te focussen op het centraal zetten en compleet bedienen van klanten, het vergroten van kennis en het genereren van groei, zorgt dat we in 2019 een fantastisch resultaat hebben neergezet. Deze mooie prijzen hadden we niet gekregen zonder een geweldig team waar ik zeer trots op ben. We gaan ook dit jaar gewoon verder waarmee we zijn geëindigd in 2019. Fijn aan de samenwerking met Exact is het strijden voor de business en de top willen bereiken met elkaar”, aldus Mark de Waard.

Fijn aan de samenwerking met Exact is het strijden voor de business en de top willen bereiken met elkaar.

Mark de Waard
Algemeen directeur | Advisie

 

Advisie bedankt Exact voor de fijne samenwerking en bijdrage aan een succesvol jaar en feliciteert Qube ICT solutions met het winnen van de Accellerator Award, AB Software & Consultancy met de Customer Loyalty Award, Axians met het winnen van de Marketing Award en de Computerwacht met Project of the Year Award.