Door Advisie
10 minuten

In Exact Synergy Product Update 257 zijn de workspaces geïntroduceerd. De workspaces vervangen de startpagina en dashboards en bieden u de mogelijkheid om uw gegevens (in de vorm van widgets) zo te organiseren dat u direct bij de belangrijke gegevens kunt zodra u inlogt. De workspaces bieden een platform om het samenwerken nog verder te vergemakkelijken.

Samenwerkingsplatform

De huidige startpagina en dashboards blijven bestaan, maar zullen voortaan workspaces worden genoemd. U kunt nieuwe widgets toevoegen en u heeft de mogelijkheid om de workspaces te delen. Deze nieuwe opzet biedt u de mogelijkheid om uw gegevens zo te organiseren dat u direct bij uw belangrijkste informatie kunt. Door de workspaces wordt Exact Synergy een platform voor een nog betere samenwerking en gebruikservaring. Alle informatie die u op uw workspace beschikbaar stelt kan op verschillende niveaus worden gedeeld zodat iedereen van bijvoorbeeld een afdeling, team of project altijd met dezelfde informatie werkt. In de Exact Support Blog Workspaces – Delen vindt u meer informatie over hoe u workspaces kunt delen.

Lees ook: 


Catalogus

In de catalogus vindt u alle workspaces die voor u beschikbaar zijn. Dit zijn dus zowel de workspaces die u zelf heeft aangemaakt als de workspaces die met u zijn gedeeld. Zo kunt u in één oogopslag zien welke workspaces u mag bewerken, mag bekijken of als template mag gebruiken. Uitgebreide informatie hierover kunt u terugvinden in de Exact Support Blog Workspaces – Catalogus.

Widgets

U kunt de workspaces volledig naar eigen wens inrichten door widgets te voegen en zodanig te positioneren (d.m.v. drag and drop) dat alle beschikbare informatie overzichtelijk wordt gepresenteerd. Meer informatie over de widgets in de workspaces kunt u vinden in de Exact Support Blog Workspaces – Widgets.

Nieuwe widgets

Insluiten widget

Door middel van de Insluiten widget uit de categorie Accessoires is het nu mogelijk om bijvoorbeeld Twitter feeds of YouTube video’s toe te voegen aan uw workspace. Wanneer u dit widget toevoegt, dient u een insluiten code in te vullen. Deze code kunt u verkrijgen via de betreffende websites. In deze release note vindt u een voorbeeld van een insluiten code voor een YouTube video. Tevens leest u hier welke bestaande widgets zijn verbeterd. Hieronder ziet u een voorbeeld van een workspace met daarop een ingesloten Twitter feed van Advisie:

Support Blog workspaces.png

Koppeling widget

Met de Koppeling widget kunt u op uw workspace een koppeling maken naar bijvoorbeeld een veel gebruikt pagina in Exact Synergy. Zo hoeft u niet meer het hele menupad te volgen, maar kunt u met één druk op de knop de gewenste pagina bereiken. U kunt de Koppeling widget toevoegen door vanuit elk gewenste pagina op het Een koppeling toevoegen aan de workspace icoon te klikken.

Support blog workspaces2.png

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.