Door Advisie
2 minuten

Je wilt vooruit met je bedrijf. Daarom innoveert Exact continu en presenteren zij elk seizoen de innovaties die direct beschikbaar zijn. In de seizoensreleases worden innovaties thematisch gepresenteerd, zodat duidelijk is hoe ze elkaar versterken.

De volgende stap in salarisverwerking

De salarisadministratie moet makkelijk snel en foutloos gaan. Salarissen verwerken met software van Exact gaat beter, sneller en veiliger dan ooit. Of je dat nu zelf doet of toevertrouwt aan je accountant.

Digitale efficiëntie in je boekhouding

Er zijn reuzenstappen gezet met automatisering van je boekhouding. De meeste verbeteringen zitten onder de motorkap, en je merkt dat je steeds minder je handen nodig hebt voor een correcte administratie.

Next Generation ERP

ERP-software blijft de motor van veel bedrijven. De eisen aan die motor veranderen om de koploperspositie te behouden. Daarom zijn er meer dan 70 verbeteringen doorgevoerd.

Terug naar overzicht Exact updates in de Summer Release 2019

Op weg naar digitale handel en productie

Handels- en productiebedrijven willen sneller en betrouwbaarder leveren. Het bannen van papieren order- en werkbonnen is daarbij cruciaal. Optimaal inzicht in de keten en klantbehoeftes geven een je voorsprong. De laatste innovaties helpen je daarbij.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.