Door Jet van der Wal
8 minuten

Exact Globe: Internationale wetgevingen & WMS


Up-to-date internationale wetgevingen

Voldoen aan alle verplichtingen terwijl u over de Nederlandse grenzen blijft groeien? In Exact Globe worden de internationale wetgevingen van meer dan 40 landen up-to-date gehouden. Iedere maand profiteert u van verbeteringen en wijzigingen via productupdates, waardoor u altijd voldoet aan de wetgevingen van de landen waarin u actief bent.

Ondersteuning voor lotnummers op barcodescanners in WMS

Sectoren als de voeding of medische sector hebben nieuwe wettelijke verplichtingen voor de traceerbaarheid van producten. In Exact WMS voldoet het scannen van barcodes aan de nieuwe voorschriften en zijn lotnummers in een EAN128-barcode vast te leggen via de WMS-scanners. Hierdoor blijft de traceerbaarheid van uw producten op orde volgens de nieuwe verplichtingen.

Exact Synergy: Virtuele bijlage & automatische tijdsstempels


Virtuele bijlage

Vanaf Exact Synergy 264 kunt u online bestanden uit Microsoft OneDrive of Sites koppelen aan documenten binnen Exact Synergy. Deze wordt opgeslagen als link naar de online bestandslocatie en wordt direct zichtbaar wanneer u het document opent. Hierdoor ziet u meteen de inhoud van Word, Excel of PowerPoint documenten.

Automatisch plaatsen van tijdsstempels

Tijdsstempels in de werkstroom worden automatisch geplaatst en deze stempels zijn in Synergy 264 verbeterd. Nu plaatst Synergy automatisch een tijdsstempel bij bulk-acties, zodat u niet meer handmatig een tijdsstempel hoeft te plaatsen.

De complete Exact Winter’20 release vindt u op deze pagina van Exact:


Exact Online: Digitale efficiëntie & benchmarking

De Exact Winter’20 release brengt voor Exact Online nieuwe functionaliteiten voor onderstaande onderdelen:

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.