Door Advisie
5 minuten

Laatste Exact Software upates

Iedere release verbetert Exact de software zodat je als klant betere inzichten krijgt, efficiënter kunt werken en meer gebruikersgemak ervaart. Alles met de focus om jou beter en slimmer met de software te laten werken. In de Exact Winter 2021 Release lees je meer over de nieuwe mogelijkheden in de vernieuwde Exact Synergy app en nieuwe features in Exact Globe, WMS en Purchase to Pay. 

 

De Exact Synergy app is vernieuwd

In de Autumn'20 release werd de nieuwe Exact Synergy app gelanceerd. Aanvullend op deze release is de functionaliteit van zowel de ESS als CRM volledig opgenomen in de app. 

De Hour Entry app is geüpdatet met enkele verbeteringen en de nieuwe 5.0 gebruikersinterface. Daarnaast introduceert Exact de Field Service H app, die functionaliteit uit de Field Service en de Field Service Q app combineert, ook in de nieuwe 5.0 gebruikersinterface. 

Tenslotte kun je de functionaliteit, die voor je medewerkers beschikbaar is in de app, volledig managen via de instellingen in Exact Synergy. Waardoor je één app kunt gebruiken voor meerdere doeleinden binnen de organisatie, waar je ook bent. De volledige release notes van de app lees je op deze pagina van Exact.

Lokalisatie functies in Exact Globe

Bij internationaal zakendoen is het cruciaal om aan de juiste wet- en regelgeving te voldoen. 2020 kende veel veranderingen, niet alleen vanwege de trends als digitalisering, maar ook de maatregelen omtrent de COVID-crisis. Een bewogen jaar of niet, er is altijd één zekerheid: eindejaarswijzigingen. Met deze release heeft Exact diverse wijzigingen doorgevoerd voor o.a. Nederland, Duitsland, Polen, Portugal en Spanje. Zo ga je voorbereid van start in 2021.

Registreer serienummers in Exact WMS bij afleveren

Exact Warehouse Management (Exact WMS) digitaliseer logistieke- en voorraadprocessen in je magazijn, middels barcodescanning, orderpicken en voorraadlijsten. In WMS is een nieuwe manier voor het vastleggen van serienummers toegevoegd: het registreren van alleen de serienummer wanneer de goederen de deur uit gaan naar de klant. Veel bedrijven willen namelijk alleen de serienummers registreren tijdens het uitleveren van de goederen en niet al bij de binnenkomst in het magazijn. Dit scheelt veel administratie, tijd en versnelt het proces.

In onderstaande video legt Exact meer uit over de nieuwe mogelijkheden van het registeren van serienummers in Exact WMS bij afleveren. 

Serienummers registreren bij leveren in Exact WMS

Vernieuwingen in Exact Purchase to Pay 

In de laatste versie van Purchase to Pay zijn verschillende verbeteringen in de factuur- en budgetmodule doorgevoerd. Verder is er geen handmatige actie meer nodig om af te rekenen met Overschrijving met Gestructureerde Mededeling (OGM). De Belgische wetgeving wordt nu ook ondersteund in Purchase to Pay. Het volledige productnieuws over Exact Purchase to Pay staat op deze pagina

Productnieuws Exact Expense Management

In de laatste versie van Exact Expense Management wordt het nog makkelijker om declaraties in te dienen via de app. De onkostendatum, btw en het bedrag worden automatisch ingelezen in de declaraties. Daarnaast is het goedkeuringsproces verder vereenvoudigd en is er een dashboard toegevoegd waarin alle openstaande taken zichtbaar zijn. Het volledige productnieuws over Exact Expense Management staat op deze pagina

 

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.