Door Dieuwke van Bekkum

ESC Groep versterkt haar positie op de Nederlandse markt

De ESC Groep, een vooraanstaande speler op het gebied van ERP & CRM bedrijfssoftware en e-business oplossingen maakt twee belangrijke strategische samenwerkingen bekend met respectievelijk Logic Vision en DynamicHands. Met deze samenwerking versterkt de ESC Groep haar positie op de Nederlandse markt met een uitbreiding van haar expertise in Microsoft Dynamics 365 Business Central, CE/CRM & Power Platform.

De ESC Groep, bekend om zijn innovatieve benadering in bedrijfstoepassingen, heeft een belangrijke stap in zijn expansiestrategie gezet door deze samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Logic Vision en DynamicHands

Samenwerking met Logic Vision

Logic Vision, met een geschiedenis die teruggaat tot 1999 als Navision partner, heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van ERP en Microsoft -oplossingen, met een sterke focus op Maritiem, Productie en Energie. Zowel nationaal als internationaal. Met hun no-nonsense Rotterdamse mentaliteit en een diepgaande kennis van de branches waarin ze opereren, gaat Logic Vision een significante bijdrage leveren aan de groei en innovatie binnen de ESC Groep.

"Al bij het eerste contact met de ESC Groep en de gesprekken die daarop volgden, had ik een goed gevoel over een mogelijke samenwerking. En na bijna 32 jaar ondernemerschap was ik ook toe aan een nieuwe uitdaging”, aldus Maarten Speet, Managing Director van Logic Vision. “Het bredere diensten en producten portfolio biedt perspectief voor onze groeiplannen. Daarnaast biedt deze samenwerking een financiële zekerheid om die plannen te verwezenlijken”.

Logic Vision

 

Samenwerking met DynamicHands

DynamicHands is een consultancy organisatie gespecialiseerd in Dynamics 365 CE/CRM & Power Platform. Deze samenwerking brengt een nieuw niveau van expertise en innovatie binnen de groep. DynamicHands staat bekend om de kennis en capaciteit van haar gepassioneerde professionals, gaat ook nauw samenwerken met Advisie, een medelid van de ESC Groep, terwijl het onder haar eigen naam blijft opereren.

"Samenwerken met de ESC Groep is een belangrijke stap in onze groei", zei Gerben Kessen, CEO & Oprichter van DynamicHands. “Onderdeel zijn van een grotere groep inspireert ons om hogere doelen te stellen en het zorgt voor de continuïteit van onze organisatie. Voor de groep zijn we een mooie uitbreiding in NL op Dynamics 365 CE/CRM vlak en we hebben er veel zin in om dit verder uit te bouwen. Het creëert ook mogelijkheden voor samenwerking en kennisdeling onder de collega's, wat onze expertise en dienstverlening verrijkt."

Dynamic Hands


 “De samenwerkingen zijn niet alleen strategisch belangrijk voor onze marktpositie op de Nederlandse markt, maar ze zijn ook in lijn met onze People First strategie. Deze focust op het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. We kijken uit naar de unieke mogelijkheden en successen die deze samenwerkingen met zich mee zullen brengen en zijn vastberaden om onze marktpositie in Nederland verder te versterken." aldus Jan Hofman, CEO | ESC Groep

Over de organisaties

Logic Vision

Logic Vision is sinds 1999 een toegewijde partner in de ERP-sector, gespecialiseerd in de branches Maritiem, Productie en Energie. Binnen de energiebranche richt Logic Vision zich naast de traditionele brandstofhandel (oliehandel, gashandel, tankstations en bunkering) op de handel in hernieuwbare energie en terminals. Hun focus ligt op het creëren van langdurige relaties met klanten en het aanpassen van hun producten om optimale automatiseringsvoordelen te bieden. De menselijke benadering in hun dienstverlening en de langdurige kennisopbouw maken hen een unieke speler in de markt.

DynamicHands

DynamicHands is een dynamische consultancy organisatie gespecialiseerd in Dynamics 365 CE/CRM & Power Platform. Vanuit de waarden van vertrouwen, toewijding, verantwoordelijkheid en optimalisatie, is DynamicHands toegewijd aan het verbeteren van operationele processen door het bieden van innovatieve oplossingen. Hun team van toegewijde Dynamics 365 CE/CRM en Power Platform professionals, .NET-ontwikkelaars en softwarearchitecten zetten zich in voor het leveren van capaciteit en kennis die zakelijk succes stimuleren.

Over ESC 

De ESC Groep helpt bedrijven en organisaties hun volle business potentieel ontketenen via slimme bedrijfsapplicaties, modern workplace technologie en e-business. We bieden strategisch advies, implementatie en ondersteuning op expertniveau in digitaliseringsprojecten. De ESC Groep bestaat uit: Advisie, ESC bv, Net IT, en zijn bij zowel Microsoft als Exact een gerespecteerd en gecertifieerd partner.

Investeringsmaatschappij Capital A, actief in België en Nederland, nam eerder een meerderheidsbelang in ESC. Gesterkt door dit extra kapitaal en deze zakelijke expertise willen we via de ESC Groep aan de niet aflatende vraag naar slimme software en IT-specialisten blijven voldoen.