Door Advisie
5 minuten

Maritha versterkt leiderschapsteam ESC Group en zet in op innovatie in marketing en strategie.

ESC Group kondigt de benoeming van Maritha van Klink-Doorn aan als Chief Marketing Officer (CMO). In haar nieuwe positie binnen de groep wordt zij verantwoordelijk voor de domeinen marketing, strategie en communicatie voor de groep. Zij zal per 1 maart 2024 deel uitmaken van het groepsdirectieteam, bestaande uit Jan Hofman (CEO), Véronique Decoster (CHRO), Vicky Van Den Haute (CFO) en Luc van der Putten als CIO. Samen gaan zij leidinggeven aan de strategische richting en groei van de gehele organisatie.

Met haar uitgebreide ervaring in marketing en strategie, bij diverse nationale en internationale IT-organisaties, brengt Maritha een interdisciplinaire benadering van markttrends, klantbehoeften en strategische visie in het team. Maritha was al werkzaam als Directeur Marketing & Strategie bij Advisie en de afgelopen periode vervulde ze de rol Strategy Director, waarbij de ontwikkeling van de Nederlandse tak van ESC tot haar taken behoorde. Daarvoor was ze vijf jaar een sleutelfiguur in het directieteam van Advisie, waarbij haar focus lag op marketing, strategie, technology, IT Solutions & de Servicedesk. Haar inzet voor het ontwikkelen van competitieve voordelen en innovatieve groeistrategieën heeft een cruciale bijdrage geleverd aan het succes van Advisie.

Maritha blijft nauw betrokken bij de Nederlandse tak van ESC en daarmee Advisie. Ze zal vanuit haar expertise en ervaring waardevolle bijdragen blijven leveren, met name door haar aanwezigheid bij directie overleggen en doordat ze haar werkzaamheden deels vanuit Nederland voortzet.

Jan Hofman, CEO van ESC Group, over de benoeming: "Maritha's uitgebreide ervaring en bewezen leiderschapskwaliteiten maken haar de perfecte aanvulling op ons directieteam. Haar strategische inzicht en innovatieve benadering van marketing zullen van onschatbare waarde zijn voor ESC Group terwijl we onze positie in de markt blijven versterken en uitbreiden."

Maritha van Klink-Doorn over haar nieuwe functie: “Innovatie in marketing, communicatie en strategie is waar mijn hart ligt. Het bedenken, ontwikkelen en implementeren van vernieuwende concepten heeft me altijd gedreven. Daarnaast haal ik veel energie uit het stimuleren van groei en het bouwen aan iets nieuws. Ik kijk er enorm naar uit om samen met alle collega's te werken aan het versterken en onderscheiden van onze organisatie, met als doel echte waarde toe te voegen voor zowel onze medewerkers als onze klanten. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ESC en het directieteam in mij hebben gesteld en voel me vereerd om met hen te werken aan onze gezamenlijke toekomst.'"

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dieuwke van Bekkum via marketing@advisie.nl

Meer inspiratie ontvangen?

Leuk dat je ons blog hebt gelezen! Als je geïnspireerd bent en graag in de toekomst meer van ons wilt ontdekken, waarom dan niet vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief? Zo krijg je elk kwartaal het nieuwste en meest boeiende nieuws rechtstreeks in je inbox!