Door Jet van der Wal
5 minuten

ComputerPlan en Relead verder als Advisie

Advisie Business Solutions B.V. te Eemnes en ComputerPlan B.V. te Delft zijn toonaangevende partners voor Exact en Microsoft oplossingen. ComputerPlan heeft meer dan 35 jaar een prachtige historie opgebouwd en is sinds januari 2019 onderdeel van de Advisie Groep.

Sinds een jaar vallen de Exact activiteiten van ComputerPlan onder de handelsnaam Advisie Delft. Om de komende jaren de integratie tussen de platformen van Exact en Microsoft nog verder te ontwikkelen gaat ComputerPlan vanaf 2022 verder onder de handelsnaam Advisie IT Solutions.

Relead is sinds 2018 onderdeel van de Advisie Groep, hét adres voor uw Exact en dealermanagement oplossingen. Om de synergie van oplossingen en kennisdeling verder door te voeren binnen de Advisie Groep gaat Relead vanaf 2022 verder onder de handelsnaam Advisie Automotive Solutions.

Het gebruik van de naam ComputerPlan en Relead komen te vervallen, in onze communicatie gebruiken we vanaf nu Advisie. Uiteraard blijft onze focus op Microsoft oplossingen en Managed Services, zowel on-premise als in de Business Cloud, bestaan binnen Advisie IT Solutions. En ook blijven wij dé leverancier van ERP-software voor truckdealers en het dealermanagementsysteem (DMS) TruckVision.

Het is ons doel om met deze eenduidige communicatie een consistente ervaring te bieden aan onze klanten, partners en medewerkers. Wij willen een zinvol merkverhaal creëren en een herkenbare identiteit neerzetten voor de hele Advisie Groep. Daarmee willen wij nog duidelijker maken dat wij staan voor de verbinding van (branche) kennis, processen en dat wij samenwerken aan het duurzame succes en een toekomstig sterk IT-fundament voor onze klanten.