Door Advisie
3 minuten

Qexpertise is nu Advisie

Om de synergie van oplossingen en kennisdeling verder door te voeren binnen de Advisie Groep gaat Qexpertise vanaf september 2023 in de communicatie verder onder naam Advisie. Het gebruik van de naam Qexpertise komt te vervallen, maar uiteraard blijft onze focus op de kwaliteit van onze dienstverlening bestaan. 

Handelsnamen

De handelsnamen van onze organisaties veranderen als volgt:
Qexpertise Exact B.V. is nu Advisie Business Solutions
Qexpress B.V. is nu Advisie Business Solutions
Qexpertise CRM B.V. is nu Advisie Dynamics Solutions
Qexpertise Dynamics B.V. is nu Advisie Dynamics Solutions

Waarom de aanpassing

Het doel van de Advisie Groep is, om met een eenduidige communicatie, een consistente ervaring te bieden aan onze klanten, partners en medewerkers. Daarmee willen wij duidelijk maken dat wij staan voor de verbinding van (branche) kennis, processen en dat wij samenwerken aan het duurzame succes en een toekomstig sterk IT-fundament voor onze klanten. 

Contact

De naamswijziging heeft geen gevolgen voor contractuele afspraken en de contactpersonen voor sales, consultancy en support blijven onveranderd zoals je deze voor de verandering van de namen. Wanneer er vragen zijn dan kun je bij hen terecht zoals je gewend was. Alle gegevens vind je op de contactpagina

Meer lezen over de organisatie? Kijk dan op de pagina "over Advisie'

Meer inspiratie ontvangen?

Leuk dat je ons blog hebt gelezen! Als je geïnspireerd bent en graag in de toekomst meer van ons wilt ontdekken, waarom dan niet vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief? Zo krijg je elk kwartaal het nieuwste en meest boeiende nieuws rechtstreeks in je inbox!