Door Advisie
2 minuten

Nieuw: Trigger en Validation Manager (TVM) versie 10

TVM is de krachtige Robotic Process Automation (RPA) software voor Exact Synergy. De software van Eddon zorgt dat je efficiënt en foutloos werkt. In TVM versie 10 heeft de software een flinke upgrade gekregen qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

 

De kracht van TVM voor Exact Synergy

TVM automatiseert bedrijfsprocessen in Exact Synergy. De software verbind jouw processen naadloos aan elkaar zodat de relatief simpele en repetitieve handelingen verleden tijd zijn. Denk bijvoorbeeld aan het krijgen van een notificatie wanneer je een verzoek moet goedkeuren of een herinnering krijgen van een te lang openstaande post.

Wat zijn de nieuwe functionaliteiten in TVM 10? 

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe functionaliteiten dien je minimaal te beschikken over Exact Synergy versie 502 SP22. Belangrijke voordelen van de TVM versie 10 zijn de verbeterde gebruiksvriendelijkheid, betrouwbare prestaties en een robuust ontwerp dat geschikt is voor veeleisende omgevingen. Concreet beschikt versie 10 over de volgende verbeteringen: 

  • Het geven van een specifieke melding aan eindgebruiker.
  • Het aanpassen of importeren nieuwe entiteiten.
  • Het tonen van een pop-up. 
  • Het tonen van gegevens in Exact Synergy uit andre applicaties (via API/SQL).
  • Volledige integratie met Exact Synergy én Exact Globe.

Onze consultants kunnen uiteraard ondersteunen bij het upgraden naar versie 10. Meer weten? Neem dan contact op via sales@advisie.nl voor meer informatie.

 

 

Meer inspiratie ontvangen?

Leuk dat je ons blog hebt gelezen! Als je geïnspireerd bent en graag in de toekomst meer van ons wilt ontdekken, waarom dan niet vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief? Zo krijg je elk kwartaal het nieuwste en meest boeiende nieuws rechtstreeks in je inbox!