Door Teun van Essen
3 minuten

Onlangs hebben Teun van Essen, Business Unit Manager Educatie van Advisie en Gerard Zanoni, Hoofd Financiële Zaken en Controller van de Hogeschool der Kunsten in Den Haag hun handtekening gezet onder een nieuwe samenwerking.

De Hogeschool der Kunsten (HdK) is de overkoepelende organisatie van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en het Koninklijke Conservatorium, daarnaast zijn er twee interfaculteiten: ArtScience en de School voor Jong Talent.

Het huidige financieel systeem van HdK voldeed niet meer aan hun wensen. De inrichting voorzag onvoldoende in de rapportagewensen en momenteel is geen automatische integratie met het L-domein en HRM-domein aanwezig. Hierdoor was er nog te veel handmatig werk en is men moeizaam in staat om volledig en tijdig te rapporteren. De Hogeschool was dus op zoek naar een nieuw systeem met mogelijkheden tot betere verslaglegging, met meer dimensies, geautomatiseerde integratie en aanvullende digitalisering van facturen, contractenbeheer en bestellingen. 

De Hogeschool heeft gekozen voor Exact in combinatie met Pro-Active en Sumatra. HdK heeft nadrukkelijk gekozen voor bewezen kennis en ervaring van Advisie in het hoger onderwijs domein. Daarnaast was er een uitstekende klik met veel vertrouwen tussen het team van Advisie en de betrokkenen van HdK. 

Meer weten wat Advisie voor uw instelling kan betekenen? Neem dan contact op met onze expert. Teun adviseert u graag over de mogelijkheden.