Door Advisie
6 minuten

In Exact Globe en Exact Compact heeft u de mogelijkheid om uw aangiften (btw, icp en loonaangifte) elektronisch via Digipoort te versturen naar de Belastingdienst.

Exact heeft besloten een extra aanpassing door te voeren om er voor te zorgen dat communicatie met Digipoort correct verloopt en u de aangiftes kunt blijven versturen via het TLS1.2 protocol. Deze aanpassing is vanaf 3 april beschikbaar in product update 411SP19, 412SP9 en 413SP3*.

Wat houdt deze update in Exact concreet in?

Om over deze verbetering te kunnen beschikken en na 19 april 2017 uw aangiftes te versturen, dient u deze update uit te voeren. Houd u er wel rekening mee dat het TLS1.2 protocol niet wordt ondersteund in Windows Vista en Windows Server 2008. Daarnaast dient u mogelijk na 19-4-2017 een nieuw SSL certificaat te installeren op de machine waarmee de aangiftes worden verstuurd. Dit SSL certificaat dient u niet te verwarren met het PKI certificaat dat nodig is om aangifte te kunnen versturen.

Voor meer informatie, zie 'Het installeren van het SSL certificaat voor de Digipoort verbinding'.

*413SP3 is alléén beschikbaar voor Salaris klanten, internationale klanten en Exact Compact licenties die op dit moment al beschikken over product update 413.

Exact heeft besloten een aanpassing door te voeren om er voor te zorgen dat communicatie met Digipoort correct verkoopt en dat u de aangiftes kunt blijven versturen via protocol. Lees hier wat de update concreet inhoudt.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.