Door Advisie

Online werken met Microsoft 365

Een online werkplek gebaseerd op Microsoft Office 365 biedt talloze voordelen voor bedrijven van elke omvang en sector. Hieronder volgen vijf redenen waarom dit geweldig is voor jouw organisatie:

  1. Flexibel werken met vertrouwde apps
  2. Stroomlijn de samenwerking
  3. De focus op beveiliging van Microsoft
  4. Bespaar tijd en kosten
  5. Altijd werken met de nieuwste mogelijkheden

 

Wat is een online werkplek met Microsoft 365?

Een Online Werkplek gebaseerd op Microsoft 365 biedt een eenvoudige en effectieve manier om productief te blijven, waar je ook bent. Het is een alles-in-één oplossing die e-mail, agenda, bestandsopslag en samenwerkingstools combineert in één handige online omgeving in SharePoint.

1. Flexibel en vertrouwd

Met Microsoft (Office) 365 kunnen medewerkers overal ter wereld werken met dezelfde vertrouwde Office-toepassingen die ze al kennen, zoals Word, Excel en PowerPoint. Dit betekent dat ze eenvoudig documenten kunnen maken, bewerken en delen, ongeacht hun locatie. Als organisatie ben je in controle over het op- en afschalen van het aantal gebruikers. 

2. Gestroomlijnde samenwerking

Microsoft 365 biedt naadloze samenwerkingsmogelijkheden waarmee medewerkers tegelijkertijd aan documenten, presentaties of sheets werken. Naast simultaan samenwerken kun je ook direct feedback geven, online versies delen en heeft iedereen toegang tot de nieuwste versie. 

3. Focus op beveiliging

Microsoft heeft een toegewijd team van beveiligingsexperts die voortdurend werken aan het beschermen van de Microsoft 365-omgeving tegen bedreigingen. Dit betekent dat bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over de beveiliging van hun gegevens en dat ze kunnen profiteren van de beveiligingsfuncties die in Microsoft 365 zijn ingebouwd. Denk aan Multi-Factor Authenticatie, rollen- en rechten of EDR.

4. Bespaar tijd en kosten

Door de online licenties en databases hoeven bedrijven geen dure hardware of software aan te schaffen en te onderhouden, omdat alles online beschikbaar is. Dit betekent dat bedrijven kosten kunnen besparen op hardware, software en IT-ondersteuning. Daarnaast bespaar je een hoop tijd doordat alle data, gegevens en documenten via ieder device beschikbaar zijn.

5. Altijd up-to-date

In Microsoft 365 krijgen bedrijven altijd de nieuwste versie van de Office-toepassingen en andere Microsoft-apps. Doordat Microsoft continu optimaliseert en nieuwe apps uitbrengt beschik je altijd over de nieuwste functies en mogelijkheden. Dit betekent dat bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over het upgraden van software.

Kortom, een online werkplek gebaseerd op Microsoft Office 365 biedt flexibiliteit, samenwerking, veiligheid, kostenbesparing en altijd up-to-date software. Dit maakt het een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne werkplek die gemakkelijk te gebruiken en beheren is.

 

 
Meer weten?

Zelf aan de slag met de Online Werkplek van Advisie?
Martijn denk graag met je mee! 

 

Meer inspiratie ontvangen?

Leuk dat je ons blog hebt gelezen! Als je geïnspireerd bent en graag in de toekomst meer van ons wilt ontdekken, waarom dan niet vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief? Zo krijg je elk kwartaal het nieuwste en meest boeiende nieuws rechtstreeks in je inbox!