Terug naar overzicht

Opgeven is geen optie - Alpe d’HuZes 2018

Alpe d'Huez

Tijdens het evenement Alpe d’HuZes fietsen, wandelen of hardlopen deelnemers maximaal zes keer de Alpe d’Huez in Frankrijk op. Hiermee proberen ze zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte wordt ondersteund met de opbrengst van het evenement.

Onze Advisie-collega Henk Schobben doet dit jaar voor de zevende keer mee. "Het gevoel van onmacht omzetten in daadkracht in mijn motivatie hiervoor", aldus Henk. Tot nu toe heeft Henk per editie drie keer de berg beklommen. Dit jaar wil hij zichzelf overtreffen door vier keer de berg beklimmen.

Op dit moment is Henk druk bezig met trainen. Samen met zijn team ‘Alpe du Best’ doet hij er alles aan om zo veel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Vervolgens is het de uitdaging om zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen en te lopen voor het onderzoek tegen kanker. Op deze website vindt u alle informatie over het team.

Uiteraard geldt hier ook dat alle beetjes helpen. Wilt u een mooie bijdrage leveren? Opgeven als sponsor kan via deze link. 


Terug naar overzicht