Door Advisie
8 minuten

In de afgelopen maanden hebben wij, samen met onze partners, hard gewerkt aan nieuwe, innovatieve oplossingen voor Veiling Vaassen. Op maandag 3 juli 2017 is het dan zo ver; Veiling Vaassen gaat live! Zij zullen onder andere gaan werken met Exact Globe, Sumatra, Bartender en AutoDoc.

Veiling Vaassen is een Cash & Carry voor tuinplanten gevestigd in Vaassen. Het concept is identiek aan dat van onze klant Tica in Aalsmeer. Het concept houdt in dat exposanten/kwekers hun producten leveren bij Veiling Vaassen waarna ze verkocht worden. Iedere week ontvangt de kweker een creditnota voor de verkochte goederen. De kweker kan realtime zien wat er verkocht is en hoeveel voorraad er nog staat, waarna desgewenst de voorraad aangevuld kan worden.

Innoveren door automatiseren

Voorheen hadden de kwekers van Veiling Vaassen geen inzicht in de voorraad en wat er verkocht was, daarnaast werd er ook veel handmatig gedaan. De nieuwe directeur Hans van Strijdhoven wil graag innoveren door goed te automatiseren en heeft Advisie benaderd.

Wij hebben er zin in en hopen op een fijne samenwerking met Veiling Vaassen!

Het Advisie team dat de livegang van Veiling Vaassen viert

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.