Door Dieuwke van Bekkum
4 minuten

Vanaf 4 december 2019 zijn wij een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met NFON. Met deze samenwerking kunnen wij een solide cloud-telefonie oplossing toevoegen aan ons huidige cloud aanbod.

Leon Sigo, directeur: ‘Wij zijn dit partnership aangegaan omdat we geloven dat NFON een gebruiksvriendelijk cloud-telefonie platform heeft die van toegevoegde waarde is voor onze klanten. Qua cultuur en waarden hebben we met NFON een match, waardoor we elkaar kunnen versterken.’ De communicatieoplossing wordt aangeboden via Cloudya, het cloud-telefoonsysteem van NFON. Leon Blank, partnermanager voor NFON in Nederland, “Het gaat in het nieuwe partnerschap over het bieden van vrijheid aan bedrijven door eenvoud, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Het cloud-telefonie aanbod van NFON helpt klanten van ComputerPlan hun telecomprocessen te verbeteren, hun workflow te optimaliseren en flexibeler te worden in een dynamische wereld. Met deze samenwerking zien we een sterke ontwikkeling in het samengaan van IT en telecom tot een complete oplossing.”

Perfecte aanvulling

De propositie van NFON is eenvoudig en helder: geen verborgen kosten met een maandelijks pay-as-you-go abonnement. Onze klanten kunnen rekenen op een telefonie-oplossing die niet alleen betrouwbaar is, maar ook intuïtief is in gebruik. Daarnaast zal NFON in steeds verdere mate geïntegreerd kunnen worden in de bestaande IT-infrastructuur bij de klant. Wij zullen zelf de support doen voor de klanten die overstappen op cloud-telefonie van NFON, hierdoor wordt de oplossing volledig geïntegreerd binnen ons product- en dienstenportfolio.

Vrijheid in zakelijke communicatie door NFON

NFON AG heeft zijn hoofdkantoor in München en is de enige pan-Europese cloud PBX-provider - met meer dan 30.000 bedrijven in 15 Europese landen als klanten. Met Cloudya biedt NFON een gebruiksvriendelijke, onafhankelijke en betrouwbare oplossing voor geavanceerde zakelijke cloud-communicatie. Met haar intuïtieve communicatieoplossingen stelt NFON Europese bedrijven in staat hun werk elke dag een beetje te verbeteren. Daarom is NFON de nieuwe vrijheid in zakelijke communicatie.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.