Door Advisie
6 minuten

Vanaf 26 september is er een nieuwe versie van ImageCapture beschikbaar gekomen. Dankzij de optimalisaties en nieuwe features is het werken met ImageCapture nog gemakkelijker en leuker.

Het ImageCapture logo

Algemene Features ImageCapture

Vanaf deze versie wordt er rekening gehouden met het werken in verschillende tijdzones. Versie 6.12 is zodanig ontwikkeld dat er moeiteloos over de verschillende tijdzones gewerkt kan worden. Hierdoor krijgen de documenten altijd de juiste datum. Tevens is de herkenning van de buitenlandse BTW en IBAN nummers verder ontwikkeld. ImageCapture herkent inmiddels al meer dan 15 buitenlandse IBAN nummers en meer dan 20 buitenlandse BTW nummers.

Features ImageCapture Web

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling en uitbreiding van ImageCapture Web. Het is nu mogelijk om UBL bestanden te importeren in de Web client. De weergave van achtergrondprocessen is sterk verbeterd en hierdoor ook overzichtelijker. Er kan automatische documentscheiding plaatsvinden en het is mogelijk om externe URL links te openen vanuit ImageCapture Web.

Vragen over de update
Voor vragen en meer informatie over andere functionaliteiten kunt u contact opnemen met de supportafdeling. 

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.