Door Advisie
4 minuten

Ook op de 12e editie van de Webwinkel Vakdagen was Advisie weer aanwezig. Dit jaar stond onze stand in het Valentijnsthema ''Connect met Exact''. Zo kon je op onze stand een speeddate aanvragen met een consultant die al je e-commerce vragen beantwoordde.

Connect je webshop met Exact & speeddate met een consultant

Om het Valentijnsthema compleet te maken kon je op onze stand een speeddate aanvragen met een consultant. In een van de Connect Corners beantwoordde hij al je e-commerce vragen en hier werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt!

En wat is Valentijn zonder een groot hart? Onze mascotte Liefde, een enorm hart, viel ontzettend in de smaak bij de bezoekers van de Webwinkel Vakdagen. Zij werd dan ook heel vaak geknuffeld!

Volwassen e-commerce markt

Uit de speeddates die onze consultants hadden bleek dat veel e-commerce bedrijven volwassener zijn geworden en met veel en bovendien ingewikkelde bedrijfsprocessen te maken hebben. Daarnaast zijn veel webshops bezig met de vraag of zij van Magento 1 naar Magento 2 moeten overstappen of wellicht voor een ander e-commerce platform moeten kiezen. Ook de AVG/ GDPR wetgeving speelt bij veel bedrijven een rol; hoe geef je klanten inzicht in data die je als webshop bewaard. 

Wij kijken terug op een succesvolle beurs en was je er niet bij dan vind je hieronder een impressie van Webwinkel Vakdagen 2018.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.