Door Advisie
8 minuten

Na Blue Monday en Black Tuesday was het vorige week woensdag Red Wednesday! Wij stonden namelijk op woensdag en donderdag samen met onze partners Exact en Shopworks op de Webwinkel Vakdagen. Dit jaar was ons thema; Great Solutions For Next Level Shops. 

Onze Great Solutions bieden je namelijk één e-commerce totaaloplossing. Exact helpt je met je boekhouding, Advisie ontwikkelt koppelingen tussen Exact en je logistieke systemen en Shopworks is hét e-commerce bureau en verzorgt je website en webshop.

Op onze stand kon je, onder het genot van een kopje koffie, thee of fris je laten informeren door een van onze adviseurs op het gebied van e-commerce. Ook viel er nog iets te winnen; vond je de acht e-commerce trends in de interactieve vloer, dan ontving je een mooie goodiebag!

E-commerce Trends

Ben je op zoek naar aanvullende informatie over de e-commerce trends? Op onze website praten we je helemaal bij! Heb je de acht e-commerce trends nog niet gelezen, download ze dan snel op wwv17.nl en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Het hele jaar Great Solutions For Next Level Shops

Wij bieden je natuurlijk het hele jaar Great Solutions aan voor je Next Level Shop. 

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.