Door Robbert de Koff

Waarom migreren een goed idee is

Dit blog gaat over de vijf voordelen van migreren naar Exact Globe+.  De software is gemaakt als toekomstbestendig platform met focus op gebruiksgemak, gebaseerd op de wensen van 13.000 ondernemingen die met Exact Globe werken. 

Met Exact Globe+ heeft Exact het fundament gecreëerd dat connectiviteit met mobiel en artificiële intelligentie (AI) mogelijk maakt. Innovatie en technische mogelijkheden zijn nu, en in de toekomst, gemakkelijk te implementeren. Wat zijn de voordelen van werken met Exact Globe+?

1. Efficiëntere processen  

Werk efficiënter door processen digitaal te verbinden. Exact Globe+ koppel je eenvoudig aan andere systemen, denk bijvoorbeeld aan een digitale koppeling met een leverancier om bestellingen en bevestigingen digitaal uitwisselt. Deze connectiviteit optimaliseert het proces én zorgt voor één gestroomlijnd proces.

2. Optimale facturatiestroom

Verstuur facturen via Peppol, het Europese netwerk voor het vesturen van digitale documenten. De uitwisseling en verwerking van factureren verloopt automatisch tussen de aangesloten partijen. De software maakt het mogelijk om facturen te versturen én ontvangen via Peppol. Dit maakt veilige en snelle verwerking mogelijk, terwijl je efficiënter werkt en een beter zicht hebt op de cashflow.

3. Automatiseer terugkerende handelingen 

Het foutloos uitvoeren van de administratie kost tijd en een foutje is zo gemaakt. In Exact Globe+ kun je de handmatige boekhouding robotiseren. Hierdoor weet je zeker dat de administratie correct, compleet en actueel is, waardoor jouw focus ligt op het controleren van de uitzonderingen.

4. Inzicht in je cashflow

Met Exact Globe+ krijg je volledig inzicht in de cashflow. Openstaande posten van debiteuren kun je automatisch innen en vooruitbetalingen en deelbetalingen van debiteuren eenvoudig registreren. Met deze functionaliteit hou je controle over de volledige cashflow en kun je ingrijpen waar nodig.

5. Focus op gebruiksgemak

De gebruikersinterface van Exact Globe+ is volledig vernieuwd. Schrik niet, je hebt nog steeds dezelfde functionaliteiten als voorheen. Het is mogelijk gemaakt om eenvoudiger te navigeren, snel overzicht te krijgen in alle administraties en met een overzichtelijk invoerscherm voer je gemakkelijk data in. Voor zowel nieuwe- als bestaande gebruikers is Exact Globe+ een upgrade en je vind razendsnel de weg in de vernieuwde interface.

De grootste voordelen van Exact Globe+ zijn het optimaliseren van processen, facturatie via het Peppol netwerk, het automatiseren van terugkerende handelingen, in zicht in de volledige cashflow en de focus op gebruiksgemak in de vernieuwde gebruikersinterface. 

Zorgeloos migreren naar Exact Globe+

Migreren naar Exact Globe+ betekent géén ingewikkelde nieuwe implementatie. Met behulp van de Advisie Exact specialisten kun je gemakkelijk de overstap maken. De standaardsoftware van Exact Globe+ wordt kosteloos beschikbaar gesteld wanneer je een geldig onderhoudscontract of een subscription-licentie hebt. 


Ben je overtuigd? 

Direct overstappen of eerst meer informatie over Exact Globe+ ?
Wim deelt graag zijn expertise.