Door Advisie
8 minuten

In de vorige blog las u over de nieuwste trends op het gebied van e-commerce en e-fulfilment en het proces daar omheen. Lees hier wat Advisie kan betekenen voor uw webshop.

Webshop Connector

De Webshop Connector is meer dan een standaard koppeling. De Webshop Connector is in staat om mee te groeien met uw bedrijf. Zo kunt u beginnen met een standaardinrichting. Naarmate uw webshop groeit en uw processen veranderen, kan de Webshop Connector met u meegroeien. Maatwerk is hierbij niet nodig, de Webshop Connector is een standaard product met een inrichting op maat.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat geen enkele webshop gelijk is. Elke shop heeft zo zijn eigen processen en vaak heeft u net een proces dat andere shops niet hebben. U werkt bijvoorbeeld met statiegeld op producten, met speciale kortingen of u heeft een stuk maatwerk ingebouwd in uw webshop om aan de wensen van uw klant te voldoen. Laat dat nou net dat stukje zijn wat u met een standaardkoppeling niet kunt oplossen. U moet dus kiezen, pas ik mijn proces aan of moet ik een dure maatwerkoplossing nemen? Met onze Webshop Connector heeft u geen maatwerk nodig en hoeft u uw processen niet aan te passen.

De Webshop Connector integreert niet alleen uw Exact omgeving naadloos met uw webshop. De Webshop Connector is ook in staat om uw eigen WMS (magazijn software) of uw logistieke partij aan te sturen. Wanneer een klant dus een bestelling plaatst in uw webshop, dan zorgt de Webshop Connector dat het magazijn direct kan beginnen met ‘Picken en Shippen’ of dat uw leverancier de order direct gaat leveren bij de klant.

Portal Builder

Portal Builder geeft externen beveiligd toegang tot gegevens en processen in uw eigen Exact omgeving. Klanten kunnen zo zelf een hoop regelen binnen de webshop, zonder dat het u tijd kost, deze tijd kunt u weer gebruiken voor het verkopen van producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanvragen van retouren (RMA). Dit verhoogt natuurlijk de klantenservice. Klanten hoeven niet meer te bellen, ze kunnen online gegevens ophalen uit uw ERP systeem zoals order- en factuurhistorie. Het klantencontact wordt dus verbeterd, terwijl u tijd bespaard.

Portal Builder maakt het mogelijk om zelf formulieren in elkaar te zetten, zonder tussenkomst van een ontwikkelaar. De formulieren worden gevoed door uw eigen ERP-systeem. Hierdoor zijn de wijzigingen die u maakt direct zichtbaar in uw webshop. Bovendien kunt u alle wijzigingen zelf doorvoeren in het formulier. Portal builder is flexibel, alle gegevens kunnen beschikbaar worden gemaakt. Het maakt niet uit of het gaat om CRM, Service Management, HRM of projectmanagement. Met portal Builder maakt u al deze gegevens extern beschikbaar. De ‘look and feel’ blijft gelijk omdat Portal Builder gebruik maakt van uw eigen CSS. Zo heeft de klant altijd dezelfde klantbeleving en merkt hij dus niet dat hij schakelt tussen de shop en uw portaal. Portal Builder biedt Single-Sign on, dit betekent dat de klant niet opnieuw hoeft in te loggen.Conclusie

Met de oplossingen van Advisie bent u in staat om hogere voorraden te tonen in uw webshop, een groter assortiment en de scherpste prijzen te bieden aan uw klanten. Bovendien kan Next Day Delivery gegarandeerd worden wanneer uw WMS of logistieke partij direct wordt aangestuurd. Tot slot biedt uw webshop altijd de juiste informatie en is er een perfecte klantenservice door beter contact met de klanten. Kortom: met de software van Advisie bent u klaar voor de toekomst!

Meer weten over dit onderwerp?
Bel ons op +31 (0)35 60 36 500 of stuur een bericht.