Aanvragen brochure dienstverlening

Laat hieronder je gegevens achter en dan ontvang je direct de brochure voor dienstverlening via e-mail.

Advisie oplossing

Voor de grootste sector in Nederland biedt Advisie ondernemers één oplossing voor de automatisering van de hele administratie: van financieel beheer tot slimme rapportages.

Traditioneel gezien is de zakelijke dienstverlening mensenwerk. We zien hier echter een verschuiving optreden. Dienstverleners die slim gebruik maken van ICT, werken efficiënter en nemen betere beslissingen dan concurrenten die dat niet doen.

Daarbij biedt digitalisering nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met klanten en partners. Gedigitaliseerde dienstverleners worden dan ook succesvoller en winstgevender dan hun concurrenten.

Binnen de zakelijke dienstverlening is de kennis van medewerkers veelal van cruciaal belang. Waarschijnlijk is dit een belangrijke reden dat de sector tot nu toe achterbleef met digitalisering ten opzichte van bijvoorbeeld de productiesector. De digitale transformatie wordt in de zakelijke dienstverlening echter steeds voelbaarder. Met resultaat. Goede toepassing van ICT zorgt ervoor dat de productiviteit in de sector toeneemt.

Naast standaard Exact biedt Advisie oplossingen die systemen optimaal met elkaar integreert, waaronder specifieke apps voor urenregistratie.
Advisie biedt eigen oplossingen voor de dienstverlenende sector, on top of Exact, die meerwaarde bieden voor dienstverleners.