Zorg

Laat hier je gegevens achter, dan ontvang je direct de factsheet 'zorgverlener naar zorgondernemer' via het door jou opgegeven e-mail adres.

Zorg voor de beste zorg.

Als zorgverlener weet je als geen ander dat zorg draait om mensen. Jarenlang zijn kwaliteit en veiligheid je focus gebieden, het welzijn van de cliënt staat immers centraal. Met de huidige wetgeving wordt zorg dichter bij de cliënt gebracht zodat er betere en meer passende zorg kan worden gele­verd.

Dit vraagt om een andere manier van werken én denken. Het heeft namelijk ook invloed op nieuwe vormen van inkoop, contracten en contractpartners, financierings- en factureringsstromen. In dit alles is het voor jou als zorgverlener belangrijk zichtbaar te zijn, een duidelijke focus te hebben op welke zorg je biedt en hiervoor een scherpe marktconforme prijs te vragen.

In deze factsheet beschrijven we hoe automatisering kan helpen de huidige processen zo in te richten dat het aan de vereiste zorg en administratieve eisen voldoet. Zo ben je niet langer alleen een zorgverlener, maar ook een zorgondernemer. Vul je gegevens in en lees de volledige factsheet.


Vragen? Neem gerust contact met ons op.