WAAROM ADVISIE VOOR EXACT
Advisie is de enige Exact Platinum Partner. Deze certificering geeft u de garantie dat u zaken doet met een partner met kennis van uw zaken.


Exact software maakt daadkrachtige business software. Al 30 jaar lang, voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die verbeteren, veranderen, groeien én hun dromen direct in daden willen vertalen. En dat kan met de daadkrachtige Exact software. 

Wat is Exact Software?

Exact ontwikkelt innovatieve ERP software voor bedrijven en organisaties, van startende ondernemer tot multinational. Van de boekhouding tot voorraadbeheer en van productie tot projectmanagement. Dankzij de productlijnen Exact Globe, Exact Synergy, Exact Financials, Exact Online en Exact Insights biedt Exact altijd een oplossing op maat.

 

  Uitbreiden met add-ons

  Naast financiële producten biedt Exact specifieke oplossingen voor onder meer productiebedrijven, groothandels en dienstverleners.

  Met CRM als onderdeel van een product is financiële informatie, klantendata en productinformatie real-time beschikbaar. En Exact software is makkelijk uit te breiden met heel veel add-ons. Geen ander boekhoudplatform levert koppelmogelijkheden op dit niveau!

  Webshops, banken, branchespecifieke software, allemaal online services waar bijna geen bedrijf meer zonder kan. Gelukkig zijn ze aan Exact bedrijfssoftware te koppelen met add-ons. Voor een overzicht van onze gecertificeerde apps gaat u naar de Advisie Solutions pagina. 

   De Exact software pakketten

   Exact Globe

   Ontdek de mogelijkheden met de innovatieve ERP software van Exact Globe.

   Exact Synergy

   Effectief samenwerken met Exact Synergy: alle relevante processen komen samen in één geïntegreerde totaaloplossing.

   Exact Financials

   Met Exact Financials automatiseert u alle administraties van uw financiële afdeling.

   Exact Insights

   Exact Insights is de tool waarmee u grote hoeveelheden data eenvoudig omzet in organisatiebrede KPI's en trends.

   Wim van Twillert vertelt u graag meer over de mogelijkheden van Exact software.

   Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op