WAAROM ADVISIE VOOR EXACT
Advisie is de enige Exact Platinum Partner. Deze certificering geeft u de garantie dat u zaken doet met een partner met kennis van uw zaken.


Exact software maakt daadkrachtige business software. Al 30 jaar lang, voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die verbeteren, veranderen, groeien én hun dromen direct in daden willen vertalen. En dat kan met de daadkrachtige Exact software. 

Wat is Exact Software?

Exact is innovatieve ERP software voor bedrijven en organisaties, van startende ondernemer tot multinational. Van de boekhouding tot voorraadbeheer en van productie tot projectmanagement. Exact biedt altijd een oplossing op maat met de softwarepakketten:

Exact platinum partner logo    Exact add-on partner logo

Uitbreiden met add-ons

Naast financiële producten biedt Exact specifieke oplossingen voor onder meer productiebedrijven, groothandels en dienstverleners.

Met CRM als onderdeel van een product is financiële informatie, klantendata en productinformatie real-time beschikbaar. En Exact software is makkelijk uit te breiden met heel veel add-ons. Geen ander boekhoudplatform levert koppelmogelijkheden op dit niveau!

Webshops, banken, branchespecifieke software, allemaal online services waar bijna geen bedrijf meer zonder kan. Gelukkig zijn ze aan Exact bedrijfssoftware te koppelen met add-ons. Voor een overzicht van onze gecertificeerde apps gaat u naar de Advisie Solutions pagina. 

De Exact software pakketten

Exact Globe

Ontdek de mogelijkheden met de innovatieve ERP software van Exact Globe.

Exact Synergy

Effectief samenwerken met Exact Synergy: alle relevante processen komen samen in één geïntegreerde totaaloplossing.

Exact Financials

Met Exact Financials automatiseert u alle administraties van uw financiële afdeling.

Exact Insights

Exact Insights is de tool waarmee u grote hoeveelheden data eenvoudig omzet in organisatiebrede KPI's en trends.

Procesoptimalisatie met Exact voor:
 

Of het gaat om eenmalig inrichten van de organisatie of het leren en verbeteren op basis van de ervaringen. Welke proces heeft uw aandacht nodig?

Wim van Twillert vertelt u graag meer over de mogelijkheden van Exact software.

Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op: