Order2cash logo

Logo Anachron

Over de organisatie

De Anachron Order2Cash-group opereert in de voorhoede van de wereldwijde Fintech-industrie. De groep boekte zijn aanvankelijke succes als wereldwijde leverancier van uitgaande e-factureringsoplossingen en bouwde custom enterprise software omgevingen voor grootschalige multinationals.

Tegenwoordig is het product van de groep het ‘Order2Cash-platform’, een uitgebreide suite van geïntegreerde, krachtige en intelligente financiële SaaS-automatiseringsoplossingen. Tot de klanten van de groep behoren veel van 's werelds grootste ondernemingen en multinationals. 

De geschiedenis van Order2Cash

Het bedrijf is in 2000 opgericht als Anachron en verkoopt van op maat gemaakte, zakelijke white-label elektronische factureringsoplossingen. In 2006 wordt het dienstenportfolio uitgebreid met de hybride factureringsoplossing Print & Mail, die volledige ondersteuning van de uitgaande facturatiestroom biedt. In datzelfde jaar wordt Anachron technologiepartner voor ING bank. Het INGIS e-Invoicing platform wordt gelanceerd, een online gehoste oplossing voor het MKB in Nederland. 7 jaar later koopt Anachron de INGIS-oplossing van de ING. De oplossing wordt omgedoopt tot InvoicePortal en opengesteld voor klanten over de hele wereld.

In 2014 worden ‘Credit Management Solutions’ en de eerste “Online Payment Features’ toegevoegd aan het dienstenportfolio. Deze stellen de klant in staat om alle facturen van creatie tot betaling te volgen en directe betalingslinks aan e-facturen en e-mails toe te voegen.

Terwijl Anachron in 2016 Order2Cash wordt, volgt het bedrijf dit voorbeeld met zijn oplossingen; het versterken van zijn positie als 's werelds toonaangevende leverancier van wereldwijde order-to-cash-oplossingen. Door nauw samen te werken met klanten en technologiepartners, is Order2Cash al bijna twee decennia toonaangevend in de financiële dienstverlening.

 

Order2cash beeld op een computerscherm


Het financiële management platform

Lees hier meer over de software en ontdek hoe Order2Cash kan helpen bij het beheer van jouw volledige order to cash-cyclus

Meer weten over het Order2Cash platform? Wim kan je goed adviseren. 

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.