Logo Shopware GA

Het bureau Shopware GA

In 2000 richtte de ontwikkelaar Stefan Hamann zijn bedrijf op en zijn broer Sebastian sloot aan die als ontwerper voor de huisstijl, creativiteit en een opvallend design zorgde. Deze combinatie van techniek en design vormde de kern voor de snelle ontwikkeling van Shopware. Nog steeds bepalen zij de koers van het bedrijf en blijven zo de kernwaarden van Shopware GA (the agency) belichamen: openheid, authenticiteit en visie. 

De toekomst

Volgens Shopware GA veranderen onze patronen in het gebruik van producten en diensten snel als gevolg van baanbrekende nieuwe technologieën. Hierbij moet de consument altijd centraal staan ​​bij alle afwegingen. Voor retailers en fabrikanten betekent dit het creëren van de best mogelijke winkelervaring voor hun klanten.

Lees meer over de organisatie op www.shopware.com

De digitale oplossing voor zakelijke klanten

B2B eCommerce blijft groeien. Shopware biedt flexibele oplossingen voor de complexe en individuele eisen en businessmodellen van B2B en vormt daarmee de ideale basis voor langdurige zakenrelaties en nieuwe distributiemodellen. Advisie ontwikkelde de Webshop Connector, dé koppeling tussen Shopware en Exact software.

Vraag Samanta alles over onze e-commerce projecten en de Webshop Connector

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.