Logo Spotler, de e-mail marketing software tool voor het MKB

E-mail marketing software

Sinds 2004 verstuurt Spotler miljarden e-mails via hun servers. Naast de inspanningen om de best mogelijke deliverability voor klanten te realiseren, gaan ze ook voor de beste databeveiliging. Ze zijn al langere tijd ISO 27001-gecertificeerd voor procedures, technologie en platforms. Dit certificaat garandeert dat Spotler voldoet aan alle standaardeisen op het gebied van informatie­beveiliging.

E-mail marketing software

Bij een groot deel van de Nederlanders ligt de voorkeur om commerciële informatie te ontvangen nog steeds bij e-mail. Dus ook voor jou en je organisatie is het van belang om klanten, prospects en relaties op een persoonlijke manier te benaderen met e-mail marketing. De e-mail marketing software van Spotler en onze koppeling helpen jou om e-mail marketing effectief in te zetten.

Spotler biedt verschillende opties om e-mails professioneel op te maken en te verzenden via haar eigen e-mail marketing software. In Spotler wordt de e-mail opgebouwd via verschillende modules met elk een eigen functie en toegevoegde waarde. Alle modules samen geven je de mogelijkheid om e-mails te automatiseren en in te zetten voor al je communicatie.

Marketing Automation met Exact Synergy

Met de gebruiksvriendelijke software van Spotler kun je zelf het maximale rendement uit jouw e‑mail marketing (automation) halen, relevanter te communiceren en betere resultaten te behalen. Met onze Spotler Connector is een naadloze integratie met Exact Synergy mogelijk

Vragen? Neem contact op met Wim: