The Implementation Group

TIG ontwikkelt praktische, oplossingsgerichte en interactieve dashboard en analyse oplossingen voor het onderwijs en haar ketenpartners over de domeinen Onderwijs, HR en Financiën. 

Deze management- en stuurinformatie oplossingen maken het mogelijk beslissingen te onderbouwen en voortgang te monitoren. Als Elite Partner van Qlik, leider in visual analytics, combineert TIG de generieke business intelligence (BI) software QlikView en Qlik Sense met eigen software ontwikkeling.

Logo TIG Partner van Advisie

Wilt u meer weten over onze samenwerking? Neem dan contact met ons op  +31 (0)35 60 36 500 of  .
Wij vertellen u er graag meer over. 


Wilt u ook meer tijd voor onderwijs?


Advisie en TIG zijn een samenwerking aangegaan om de gezamenlijke klanten meer rendement en optimalisatie te kunnen bieden van beide oplossingen. De gebruiker kan daardoor actuele gegevens uit financiële systemen analyseren en visualiseren, bijvoorbeeld met de standaard Financieel App. Door de samenwerking zullen de klanten complete informatie in hun dashboard kunnen terugzien. 

Met de oplossingen van TIG zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie; het stelt ze in staat weloverwogen beslissingen te nemen op basis van de juiste inzichten. Een goede basis voor concrete acties: efficiënt, effectief en altijd actueel. Zo blijft er meer tijd over voor onderwijs.

Teun heeft gewerkt met The Implementation Group en vertelt u daar graag over

Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op:

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.