De meest gebruikte eSignature oplossing

ValidSign bedient meer dan duizend klanten in Europa en dat aantal blijft groeien. Door de vele features biedt ValidSign een complete oplossing voor elke organisatie. Het rijkste platform binnen handbereik voor elke organisatie.

Door het automatiseren van het ondertekenen van documenten kun je bedrijfsprocessen op eenvoudige wijze automatiseren. Met de 100% CloudService van ValidSign verminder je fouten en versterk je jouw juridische positie.

Digitaal ondertekenen met Validsign (logo)

 Na akkoord contracten digitaal ondertekenen met Validsign

Wat is een digitale handtekening

De digitale handtekening bestaat uit elektronische gegevens die aan een digitaal document gekoppeld zijn. Er is een verschil tussen een gewone, een geavanceerde en een gekwalificeerde digitale handtekening. ValidSign ondersteunt de hoogste twee vormen.

ValidSign biedt zowel de oplossing voor geavanceerd als gekwalificeerd ondertekenen. Door het strategisch partnership met KPN is het zelfs mogelijk om gekwalificeerd te ondertekenen vanuit de cloud. Lees meer over het verschil op de website van ValidSign.  

Advisie eSign Module

Advisie biedt samen met ValidSign de oplossing om vanuit Exact Synergy Enterprise documenten rechtsgeldig digitaal te ondertekenen. Lees meer over het product eSign Module.

  • Exact Synergy Enterprise - De plaats waar stamgegevens worden vastgelegd en bedrijfsprocessen worden geborgd.
  • ValidSign - De digitale omgeving in de cloud om rechtsgeldig documenten te ondertekenen.
  • Advisie E-Sign Module - de module die zorgt voor een naadloze integratie oplossing voor het digitaal ondertekenproces tussen Exact Synergy Enterprise en ValidSign. 

Snel en veilig digitaal ondertekenen automatiseert bedrijfsprocessen. 

Waar kunnen wij je bij helpen?

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.