Uw vertrouwde en innovatieve adviseur

In ruim 37 jaar is Advisie uitgegroeid tot een innovatief IT- en consultancy bedrijf. Zij adviseert bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel-, automotive- en productiebranche over de automatisering van financiële en andere primaire processen. Naast advies en implementatie van business software beschikt Advisie over een development afdeling. Zij ontwikkelen software (Advisie Solutions) met een naadloze aansluiting op Exact Software. Advisie is gecertificeerd Exact Platinum Partner en al vele malen uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Sinds 2019 vormt Advisie samen met ComputerPlan een one-stop-shop voor Exact en Microsoft oplossingen. ComputerPlan is Exact & Microsoft Gold Partner.

Onze missie en visie

Advisie | Uw vertrouwde en innovatieve Adviseur

"Advisie ontzorgt u en uw klanten door het optimaliseren van branchespecifieke processen."

Advisie bedient klanten in geselecteerde branches; de toegevoegde waarde komt voort uit kennis van úw zaken. Onze organisatie ondersteunt u bij het verkrijgen en behouden van een commerciële- en organisatorische voorsprong waardoor u úw onderscheidend vermogen kunt versterken.

Advisie levert kwaliteit met specialisten in uw branche. Om aan uw klantvraag te kunnen voldoen en u optimaal te bedienen, beschikt Advisie naast eigen specialisten over een netwerk van strategisch gekozen professionals en partners.

Exact Platinum Partner

Advisie is Exact Platinum Partner. Deze certificering geeft u de garantie dat u zaken doet met een partner met kennis van uw zaken. Ook is Advisie gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers waaronder Sumatra Software, Scan Sys, Orbis Software, Elvy, Transsmart, Trancon en Optimizers. Daarnaast ontwikkelt de Custom Solutions afdeling maatwerk conform de strenge eisen van Exact. Het keurmerk 'Certified Exact Add-on' geeft u dus de garantie dat ontwerp, test en ontwikkeling van het maatwerk door Exact gecertificeerd zijn.

Eigen supportdesk

Advisie heeft een eigen supportdesk. Dat is prettig omdat onze specialisten uw organisatie en situatie als geen ander kennen. Dit geeft u de zekerheid dat u snel en vakkundig geholpen wordt. De supportmedewerkers, consultants en projectleiders werken nauw samen om uw klanttevredenheid te garanderen. Op de Service Solutions pagina vindt u alle informatie over onze diverse servicepakketten.

De supportafdeling is tijdens werkdagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Kies de supportdesk die bij u past 

Branchegericht

Om u optimaal te kunnen bedienen werkt Advisie branchegericht. Zo bent u ervan verzekerd dat onze experts alle benodigde kennis en ervaring van u én uw klanten hebben.

Advisie is specialist in de volgende branches:

Onderdelen van Advisie

Logo Computerplan

ComputerPlan is Exact & Microsoft Gold Partner met innovatieve oplossingen voor Financieel, CRM, HRM & Salaris en Service management. Zowel on-premise als in de Business Cloud. Advisie en ComputerPlan hebben de krachten gebundeld zodat u profiteert van de gecombineerde expertise van de enige Exact Platinum en eerste Exact Gold partner. Samen zijn wij een one-stop-shop voor Exact en Microsoft oplossingen. Ervaar wat de kracht van 75 jaar Exact kennis en ervaring voor u kan betekenen. Lees meer over ComputerPlan.

 

 

Relead is dé leverancier van ERP-software voor truckdealers. Relead levert dit dealermanagementsysteem (DMS) onder de naam TruckVision. Behalve een geavanceerd systeem, biedt Relead tevens een breed geïntegreerd dienstenpakket. Relead heeft een exclusieve focus op de truckbranche. Als het gaat om DAF-systemen heeft Relead de hoogst haalbare status van Gold Partner bij DAF Trucks. Lees meer over deze softwareoplossing.