Inkopen, declareren en betalen
met Exact Spend Management

Exact Purchase to Pay ondersteunt het complete inkoop- en bestelproces vanaf de aanvraag tot en met het controleren en betaalbaar stellen van de factuur. In combinatie met Exact Expense Management, eenvoudig declareren via een mobiele app, ben je met deze applicaties in controle over het inkopen, declareren en betalen. In dit webinar laten wij zien hoe deze naadloze integratie zorgt dat jouw organisatie de volledige controle over inkoop, declaratie en betalingen heeft. 

 

Waar gaan we het over hebben?

Exact Purchase to Pay

Het nauwkeurig verwerken van inkoopprocessen kost veel tijd, want al deze processen leveren administratief handmatig werk op. Met Exact Purchase to Pay digitaliseer je alle inkoopprocessen via automatische factuurverwerking, inkoop- en bestel workflows, contractmanagement en verkrijg je realtime inzicht in processen.

Expense Management

Declaraties wil je snel en foutloos verwerken, zodat de administratie in no-time op orde is en medewerkers snel hun geld ontvangen. Met Exact Expense Management dienen de medewerkers declaraties in via een app die geïntegreerd is met de administratie, waardoor je het declaratieproces direct kunt afhandelen. 

 

 

Praktische informatie

Al een paar jaar delen wij onze kennis en ervaring met u tijdens kennissessies, demodagen, Webinars of andere (virtuele) evenementen. Juist nu blijven we onze kennis delen, alleen op een andere manier. Binnenkort kunt u deze Academy sessie bekijken, waar en wanneer u dat wil. U ontvangt daarover een e-mail bericht met een link. Meld u direct aan door het formulier in te vullen.