Exact Globe
Exact Globe+

03-02-2022

Crasht Excel vanuit de Excel Add-in? Dat komt door een recente Office update (versie 2109(16.0.14430.20234 om precies te zijn) en is op te lossen door een specifiek bestand te vervangen genaamd VBE7.DLL. In deze FAQ leggen we je stap voor stap uit hoe je dit kunt oplossen.

Stap 1: Download het nieuwe bestand

Download het nieuwe VBE7.DLL hier.

Stap 2: Vervang het bestand in de map

Het gedownloade bestand plaatst je in de volgende map, zorg ervoor dat je het oude bestand wel opslaat :

C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root\vfs\ProgramFilesCommonX86\Microsoft Shared\VBA\VBA7.1

Stap 3: Start je computer opnieuw op

Wanneer je computer opnieuw is opgestart zou alles weer goed moeten werken.

Blijft de Excel Add-in crashen of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze afdeling Servicedesk via het telefoonnummer 088 411 42 00 of stel uw vraag op ons klantportaal.