Business Cloud

Wachtwoord wijzigen in de Business Cloud

In de Business Cloud kun je je wachtwoord veranderen via onze CSS-dienst. Als gebruiker krijg je 10 dagen voordat je wachtwoord verloopt een mail met aanwijzingen hoe ze dit kunnen wijzigen:

In deze mail kun je direct je wachtwoord wijzigen of jezelf registreren voor het CSS.

Wachtwoord wijzigen

Wanneer je in deze mail kiest voor 'wachtwoord wijzigen' dan kom je uit op de volgende pagina. Hier kun je zelf een nieuwe wachtwoord aanmaken:

Registreren voor CSS portal

Via de tweede link kun je optioneel een account ‘registreren’ in de Customer Self Service (CSS) portal:

Als een account is geregistreerd kan het account in de toekomst zelf worden ontgrendeld of kan een wachtwoord worden hersteld als het is verlopen of vergeten.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via: servicedeskIT@advisie.nl.